• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramota! Ovo nije fer prema Novaku: Pitali ga jedno, pa obrnuli priču! "L'ekip" pravi od Đokovića negativca - zašto?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković je govorio o jednom, a oni te riječi izvrtali u kontekst kritike Amerikanke koja prolazi kroz velike probleme. To nije u redu!

 Francuski-novinari-o-Novaku-Djokovicu-pisu-lose Izvor: Profimedia

Novak Đoković pokazuje sjajne partije na Olimpijskim igrama, bori se za dvije medalje ali ipak neki traže način da ga poremete. I to bez jasnog razloga.

Na Olimpijskim igrama povela se priča o mentalnom zdravlju vrhunskih sportista kada se zbog psihičkih problema povukla jedna od najboljih sportistkinja na svijetu, gimnastičarka Simon Bajls.

Na zaista čudan i zlonamjeran način mediji su u tu priču umiješali i prvog tenisera svijeta.

Poslije jučerašnjih mečeva, Novaku su postavili pitanje o tome kako se bori za pritisak u pokušajima da osvoji "zlatni slem" i da uz sve trofeje grend slemova oko svog vrata stavi i olimpijsko zlato.

Ovo je bio njegov odgovor na to pitanje. Naglašavamo - na to pitanje!

"Pritisak je privilegija. Bez pritiska nema profesionalnog sporta. Ukoliko želiš da budeš na vrhu, bolje počni da učiš kako da se nosiš sa pritiskom i svim tim očekivanjima na terenu i van njega", rekao je Nole, a prenijela agencija "Rojters".

Bez ikakvog pominjanja gimnastičarke u pitanju, novinari su pitali Đokovića za selfije sa olimpijcima i njegovu ogromnu popularnost među sportistima u Tokiju.

Evo šta je odgovorio na to.

"Naravno da sam svjestan svega toga, ne mogu da ne čujem i ne vidim, ali naučio sam kako da iznesem to. Stvorio sam mehanizam koji mi pomaže da me takve stvari ne sputavaju. Imam dovoljno iskustva da bih znao kako da izađem na teren i odigram svoj najbolji tenis", bio je odgovor srpskog asa.

Ove Novakove riječi, francuski "L'ekip" je potpuno nepotrebno doveo u vezu sa problemom koji ima Amerikanka Simon Bajls.

"Dok je američka gimnastičarka Simon Bejls odlučila da se povuče sa dva takmičenja na Olimpijskim igrama da bi sačuvala svoje mentalno zdravlje, Novak Đoković rekao je u srijedu da je pritisak 'privilegija'", piše "L'ekip".

Neprofesionalno i zlonamjerno, autor teksta je rekao da je Đoković govorio o Amerikanki i i da je "bio upitan za tu temu" i da je komentar iznio o njenom slučaju. A nije.

I to zaista nije fer prema najboljem na svijetu, kao što ne bi bilo fer ni prema bilo kome!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC