• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Najbolja srpska teniserka o Tokiju: To su privatne stvari!

Autor 000

Nakon poraza Nine Stojanović u prvom kolu US opena medije je zanimalo kako komentariše mečeve miks dubla sa Novakom Đokovićem.

 nina stojanović us open tokio novak đoković Izvor: Profimedia

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović nije uspjela da se plasira u drugo kolo US opena nakon što je poslije tri seta ( 4:6,7:6,0:6) poražena od Arine Sabalenke, ali s obzirom na okolnosti pružila je dobru partiju.

Nina je nakon meča istakla da je imala zdravstvenih problema, a uz njeno učešće na US openu medije je zanimalo i njeno prisjećanje na Olimpijske igre.

Možda će vas zanimati

 Iako se od nje očekivalo da prokomentariše miks dubl na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje je nastupala sa Novakom Đokovićem Nina nije željela puno da govori o toj temi. Novak je pred meč za bronzanu medalju objavio da srpski dubl neće izaći na teren.

"Sve što se tiče Novaka i Olimpijskih igara je iza mene, sve sam stavila u arhivu i ne bih pričala o tim temama, to su privatne stvari. Tu knjigu sam davno zatvorila", rekla je Nina.

"Zadovoljna sam kako sam igrala i zadovoljna sam cijelim svojim nastupom. Kažem da sam zadovoljna zato što samo ja znam u kakvom sam stanju došla ovdje, imala sam problema zdravstvene prirode. Dala sam sve od sebe, ali na žalost, zbog nekih stvari nisam mogla da izdržim treći set. Drugi sam izvukla, drago mi je, ali iz nekih razloga u nisamo mogla u tom trećem setu da dam ono što sam u prvom i drugom. Sabalenka je sjajna i agresivna igračica, imala sam priliku da u prošlosti igram protiv nje, znala sam šta me čeka. Došla sam na turnir sa 50 odsto svojih mogućnosti, tako da sam ponosna na sebe kako sam odigrala ovaj meč", rekla je najbolja srpska teniserka.

Zaključila je da joj je sada fokus na tome da što pre ozdravi i pripremi se za naredne turnire.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC