• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cicipas u toaletu proveo 57 minuta, a izvlači se na Novakov meč! Otkriven šokantan podatak - ovo niko nije radio!

Autor Nebojša Marković

Grčki teniser je već odavno u centru pažnje teniske javnosti zbog svojih prečestih odlazaka u toalet tokom mečeva, a sada je neko izračunao koliko zapravo vremena tamo provodi...

 Stefanos-Cicipas-pauze-za-toalet-57-minuta-u-wc-US-open-i-Sinsinati Izvor: Profimedia

Stefanos Cicipas ne prestaje da biva na udaru teniske javnosti zbog njegovih čestih odlazaka u toalet usred mečeva.

Grčki teniser je i u drugom meču na US openu iskoristio pravo da ode u WC zbog čega je izazvao gnijev publike, a sada su fanovi izračunali koliko Cicipas troši vremena u toaletu i rezultat je nevjerovatan!

Naime, treći teniser svijeta je savladao Adrijana Manarina u 2. kolu grend slema u Njujorku, ali je i ovoga puta proveo gotovo osam minuta u toaletu, u pauzi između setova. Publika mu je zviždala, a kasnije se Cicipas pravdao sjećajući se Đokovićevog meča od prije devet godina. No, Cicipas je već i u prvom kolu uzimao dvije pauze za toalet protiv Endija Mareja, zbog čega je ovaj bjesnio. Sada je neko bio dovoljno vrijedan da izračuna koliko često Grk odlazi u toalet i koliko troši vremena.

Cicipas je samo tokom mastersa u Sinsinatiju i još uvijek aktuelnog US opena ukupno sedam puta išao u toalet i za to vrijeme potrošio tačno 57 minuta i 24 sekunde!

Tako bar tvrde zaljubljenici u tenis sa sajta "Reddit", koji su pažljivo pobrojali sve Cicipasove pauze na posljednja dva turnira. Sve je počelo u 2. kolu Sinsinatija protiv Korde, kada je Cicipasova pauza između setova iznosila šest minuta i 34 sekunde. U narednom meču protiv Lorenca Sonega je u toaletu proveo čak 10 minuta i 30 sekundi.

Uslijedilo je četvrtfinale protiv Feliksa Ože Alijasima i pauza od osam minuta, da bi Cicipas potpuno razbjesnio Sašu Zvereva u njihovom polufinalnom meču u Sinsinatiju, kada je proveo osam minuta i 30 sekundi u toaletu.

Izvor: Twitter/@TennisTV/Printscreen

Zverev ga je tada optužio i da se dopisuje sa ocem, koji je ujedno i njegov trener. No, na US openu se sve ponovo nastavilo.

Cicipas je izludio Mareja sa dva odlaska u toalet - prvi je trajao osam i po minuta, a drugi sedam i po. I na to je dodato sedam minuta i 50 sekundi, koliko ga nije bilo u meču protiv Manarina. Na sve to, pauze često uzima baš kada mu na terenu ne ide.

Ukupno - gotovo sat vremena provedeno u toaletu...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC