• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković je zbog ovog poteza sudije pobjesnio: Na brejk loptu donio SULUDU odluku, a Novak nije mogao da vjeruje! (VIDEO)

Nije Đoković tada uspio da se vrati u meč, a odluka sudije sve je iznenadila.

 novak đoković odluka sudije zbog koje je pobjesnio Izvor: Twitter/Printscreen/@malasirena111

Novak Đoković nije uspio da osvoji US open i tako kompletira kalendarski grend slem, pošto je u finalu doživio poraz od Danila Medvedeva 3:0 (6:4, 6:4, 6:4).

Đoković je na ovom meču bio bez dovoljno energije, a sam Medvedev je poslije meča otkrio da pred kraj meča nije mogao da se kreće. Novak to nije znao, ali jeste znao da je glavni sudija na meču početkom drugog seta donio vrlo sumnjivu odluku na njegovu štetu!

Novak je prvi set izgubio vrlo brzo 6:4, pošto je Medvedev servirao poput mašine, a na startu drugog je propustio čak pet brejk lopti i priliku da se na startu tog dijela igre vrati u meč.

Neke od tih brejk lopti je protraćio svojim greškama, ali jednu mu je potpuno uprskao - glavni sudija! Naime, Damijen Dumusoa je na brejk loptu napravio neshvatljiv potez i prekinuo aktivan poen da bi dosudio nec!

Sve se odigralo na brejku loptu Đokovića. Medvedev je prvo pogodio nec na prvom servisu i tu ništa nije bilo sporno, da bi potom promašio ponovljeni prvi servis. Uslijedio je drugi servis, ubacio je lopticu u polje, Novak je vratio ritern i dobro započeo poen... A onda se začuo Dumusoa!

Sudija u stolici je prekinuo poen i par puta ponovio "Nec, nec", insistirajući da je loptica dirala vrh mreže. Novak nije mogao da vjeruje šta čuje, djelovalo je vrlo očigledno da je sve bilo čisto, a da stvar bude gora po Srbina, Medvedev je dobio priliku za prvi servis. Evo kako je to izgledalo:

Iako nije napravio neku veću reakciju, bilo je evidentno da je Đoković ljut, mada je uspio da se bar donekle zadrži smirenim. Ali ne zadugo - na kraju je Rus uspeo da se izvuče u novom poenu, a ubrzo nakon svega je Novak razbio reket.

Zbog toga ga je US open poslije poraza i novčano kaznio. Istina, Đoković je bio daleko od svog nivoa, ali ko zna, možda je rani brejk na startu drugog seta mogao da ga pokrene i da mu šansu u finalu...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC