• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sutra "Svesrpski atletski kup": U Trebinju se dolazak 100 atletičara iz Republike Srpske i Srbije

Autor Dragan Šutvić

Takmičenje je zamišljeno kao petomeč reprezentacija Kosova i Metohije, Beograda, Vojvodine i centralne Srbije koji sačinjavaju Srpski atletski savez, te domaćina selekcije Republike Srpske

 atletika svesrpski kup trebinje 2021 Izvor: Hasan Selhanović, ilustracija

Takmičenje "Svesrpski atletski kup" biće održano sutra u Trebinju, povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a očekuje se učešće oko 100 atletičara iz Srpske i Srbije, najavljeno je iz trebinjske Gradske uprave.

Manifestaciju će na stadionu Leotara u 16.15 časova svečano otvoriti gradonačelnik Trebinja, uz prisustvo visokih zvaničnika svih atletskih saveza, a potom slijede takmičenja.

Možda će vas zanimati

Iz Gradske uprave su najavili da će na takmičenju učestvovati pet reprezentacija iz atletskih saveza Republike Srpske, Vojvodine, centralne Srbije, Beograda i Kosova i Metohije.

"Takmičenje je zamišljeno kao petomeč reprezentacija Kosova i Metohije, Beograda, Vojvodine i centralne Srbije koji sačinjavaju Srpski atletski savez, te domaćina selekcije Republike Srpske", naveli su iz Gradske uprave Trebinje.

Kategorija je apsolutna /seniori/, a takmičinje će se odvijati u disciplinama 100 metara, 110 metara s preponama, 400 metara, 800 metara, 3.000 metara, bacanje koplja, bacanje kugle, skok uvis, skok udalj i skok motkom.

Takmičenje će biti održano po pravilima i propozicijama Atletskog saveza Republike Srpske, uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje je propisalo Ministarstvo zdravlja Srpske.

Takmičenje će biti održano u organizaciji Atletskog saveza Republike Srpske i Atletskog saveza Srbije, pod pokroviteljstvom predsjednika Srpske, Ministarstva porodice, omladine i sporta Srpske i grada Trebinja.

(SRNA)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC