• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam mislila da će je oženiti! Dijana Đoković o Jeleni: Jedna stvar joj se ne dopada, ali ako se umiješa...

Majka najboljeg svjetskog tenisera govorila je o odnosu koji ima sa Novakom i Jelenom.

 dijana Đoković nisam mislila da će novak da oženi jelenu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Profimedia

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković (34) već godinama ima svoju porodicu, a kroz intervjue njegovih roditelja često se moglo zaključiti kako su tokom odrastanja bili previše odvojeni od sina. Jednu takvu izjavu svojevremeno je dala Dijana Đoković, koja je gostujući u emisiji na TV Arenasport ispričala kako joj Novak nedostaje, ali i objasnila odnos koji ima sa Jelenom.

Majka najboljeg srpskog sportiste upoznala je Jelenu dok je bila djevojka Novaka Đokovića, kada su imali po 18 godina i kada nije mogla da zamisli da će se Novak oženiti upravo svojom sadašnjom suprugom. Novak je u međuvremenu izgradio svoju porodicu u koju se Dijana ne miješa, a postoje i stvari o kojima nemaju isto mišljenje!

''Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom'', ispričala je jednom prilikom Dijana za koju je Novak i dalje vezan.

Izvor: MN PRESS

Ona je tada otkrila da se ne miješa u život sina, a da je normalno sa postoje neka razmimoilaženja sa Novakom i Jelenom, ali ne o njihovom načinu vaspitavanja djece.

''Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam'', otkrila je mama Novaka Đokovića.

Majka najboljeg svjetskog tenisera žali zbog jedne stvari, a to je nekoliko puta isticao i Novakov otac Srđan.

''Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vrijeme sa njim. Uvijek je neko oko njega'', zaključila je Dijana, koja je tokom istog gostovanju pričala i o prijetnjama iz Albanije.

(MONDO/Blic)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC