• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ne predaje tron! Novak saznao kada će se boriti za finale, pa poručio: Znam zašto sam u Parizu!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković nema namjeru da prepusti prvo mjesto konkurentima.

 Polufinale Đoković sutra u 14 časova Izvor: Profimedia

Bilo je dosta spekulacija u posljednjih nekoliko nedjelja oko Novaka Đokovića. Postojale su najave da bi mogao da završi sezonu ranije, ali se to nije dogodilo.

Odlučio je srpski igrač da dođe u Pariz i nije pogriješio. Izborio je plasman u polufinale takmičenja poslije pobjede protiv Tejlora Frica i ide ka tituli i prvom mestu na kraju sezone.

Saznao je i kada će u subotu izaći na teren protiv Huberta Hurkača (Poljska). Biće to u 14 časova u Bersiju i meču koji može da mu donese plasman u finale. Dobio je informaciju kada će na teren, pa je imao jasnu poruku za glavne konkurente.

"Prvo mjesto na kraju sezone je najveći razlog što sam došao u Pariz. Nadam se da mogu to da učinim ove nedjelje, ako ne, onda imam završni turnir u Torinu", poručio je Novak i tako stavio svima do znanja da ne planira da preda tron.

Duel sa američkim igračem (6:4, 6:3) je bio prepun oscilacija i brejkova. Svjestan je i Nole da nije to bilo savršeno.

"Osjećao sam se dobro, ako se uzme u obzir da nisam igrao meč skoro dva mjeseca. Postoje određene stvari koje moram da unaprijedim, ali osjećam da sam sve bolji što više vremena provodim na terenu."

Potom je pričao o narednom protivniku. U dva dosadašnja meča je slavio, oba su odigrana 2019. godine. Jedan na Vimbldonu (3:1 u setovima) i jedan na Rolan Garosu (3:0).

"Igrali smo samo dva puta, biće ovo prvi meč na tvrdoj podlozi u dvorani. Ima odličan servis, dobro se kreće, izlazi na mrežu. Očekujem da će da bude agresivan. U meču sa Fricom me dobro služio i ritern i servis, zadovoljan sam svojom igrom i nadam se da ću tako nastaviti", završio je Đoković koji je sa tribina imao i prelijepu podršku od supruge Jelene i ćerke Tare.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC