• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP otežao Novaku i prije početka turnira: Đoković saznao kad igra prvi meč, ali o jednom problemu NIKO ne priča!

Autor Nebojša Marković

Zbog načina na koji se organizuje Završni masters, najbolji teniser svijeta već sada zna da bi u završnici turnir mogao da ima jedan problem.

 novak đoković raspored završni masters torino Izvor: Profimedia

Novak Đoković kreće u napad na Završni masters u Torinu! Pokušaće najbolji teniser svijeta da obori još jedan rekord na tom turniru, oborio je i rekord iz 2022. godine iako ona još nije ni stigla, ali u Italiji bi Srbin mogao da ima težak posao.

U četvrtak je saznao imena rivala u svojoj grupi, a sada znamo i da bi Đoković zbog neobičnog rasporeda mečeva mogao da bude oštećen!

Đoković u "zelenoj grupi" meč 1. kola igra protiv debitanta Kaspera Ruda u ponedjeljak od 14.00 časova, što je termin koji mnogima neće odgovarati. Ipak, nije to glavni problem u ovoj priči.

Novak će svoje mečeve protiv preostalih rivala igrati u srijedu i petak, a ostaje da se vidi kojim redoslijedom će mu protivnici biti Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.

Međutim, problem za Novaka moglo bi da bude to što će imati kraći odmor pred eventualni meč u polufinalu, pošto je favorit da se tamo i plasira. Tako je moguće da Novak posljednji meč grupne faze igra u petak od 21.00, pa da već u subotu opet bude na terenu, ili od 14.00 ili od 21.00 časova.

U svakom slučaju, ako Novak stigne do polufinala, rival će mu biti igrač koji je svoj posljednji meč u grupi igrao u četvrtak, možda čak i u ranijem terminu od 14.00 časova.

U najgorem slučaju bi moglo da se desi da Novak (ili neki drugi igrač) ima pauzu od razmak od tek 17 sati između početka dva susreta, dok bi njegovom rivalu taj odmor mogao da bude čak 48 sati...

Organizatori na ovaj način tradicionalno zakazuju mečeve pa jedna grupa uvijek ima prednost, ali to nije ona u kojoj se nalazi 34-godišnji Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC