• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvao je Novaka, a sad tvrdi - On je superčovjek! Vilander priznao: Mene bi uništilo to što se njemu desilo!

Autor Haris Krhalić

Čuveni švedski teniser Mats Vilander govorio je sa strahopoštovanjem o Novaku Đokoviću.

 vilander đoković izjava Izvor: Profimedia, Profimedia/BELGA PHOTO PATRICK HAMILTON

Novak Đoković je ponovo pokazao da je najbolji teniser svih vremena. Mnogi su mislili da će ga poraz u finalu US Opena poremetiti i da će se teško oporaviti, međutim napravio je pauzu od dva mjeseca i potvrdio u Parizu da je i dalje zasluženo lider na ATP listi.

Sada ga u Torinu čeka novi izazov, pošto je jedini veteran među "mlađom gardom" koja želi trofej završnog mastersa, ali dobro znaju da će teško moći da dođu do njega...

Možda će vas zanimati

To zna i čuveni teniser Mats Vilander i zbog toga Đokovića naziva "superčovjekom", iako je do prije nekoliko godina bio možda i njegov najveći kritičar. Konstantno je "peckao" Novaka, ponižavao ga i uzdizao Federera i Nadala, međutim od tada se mnogo toga promijenilo, srpski teniser je Vilanderu promijenio mišljenje.

"Mislio sam da Novak neće biti isti igrač poslije US opena. Ima 34 godine. I izgubio je finale na ovakav način. To bi uništilo moje samopouzdanje. I samopouzdanje Džona Mekinroa, i Bjerna Borga", rekao je Vilander.

"To bi slomilo mnoge igrače, ali ne i Novaka. On je stvarno superčovjek".

Đoković će se u grupnoj fazi "završnog mastersa" takmičiti sa Cicipasom, Rubljovim i Rudom, dok se u drugoj grupi sa kojom se Novak ukršta nalaze Medvedev, Zverev, Beretini i Hurkač.

"U dvorani je bez sumnje najbolji igrač svih vremena. Vratio se i igra odlično. Njegov cilj je da bude najbolji igrač na svijetu na kraju ove godine, na kraju sljedeće godine i na kraju svake godine tokom koje bude igrao. Želi da bude bolji u poređenju sa Roderžom, Rafom, Lejverom, Borgom... Poslao je poruku drugima da je još tu, da je još kralj, da želi da bude najbolji svih vremena, da nije završio još!", zaključio je Vilander.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC