• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OKI Banjaluka Beograd ubjedljiv u prvenstvu Srbije!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dve pobjede u dva meča odigrana proteklog vikenda u Banjaluci.

 OKI Banjaluka Beograd ubjedljiv u prvenstvu Srbije! Izvor: Promo/OKI Banjaluka

Odbojkaški klub invalida “Banjaluka Beograd” nastavio je sa odličnim igrama i proteklog vikenda upisao dvije pobjede u mečevima drugog kola Prve lige Srbije u sjedećoj odbojci.

Na turniru u Banjaluci OKI “Banjaluka Beograd” savladao je UOSI “Laktaši Beograd” rezultatom 3:0, te UOSI “Borac” iz Novog Sada rezultatom 3:1.

U OKI Banjaluka Beograd istakli su da sui m ove pobjede dobra uvertira za nastup na međunarodnim takmičenjima.

U sklopu odigravanja drugog kola prve lige Srbije u sedećoj odbojci za invalide, danas (28.11.) u Banjaluci u fiskulturnoj sali Medicinske škoje odigrana su tri meča.

"Ovo nam je dobra uvertira i zagrevanje za međunarodnu scenu, očekuje nas Liga Evrope krajem godine, i sve naše snage, treninzi i rad su fokusirani ka tome, prvenstvene utakmice kako u Republici Srpskoj, tako i u Srbije koristimo da se sto bolje pripremimo i uigramo za Ligu Evrope. Naravno da nam ovo nije prvi put da igramo međunarodnu scenu, ali se nadamo da uz pomoć našeg resornog Ministarstva, možemo bez problema da učestvujemo u najprestižnijem Evropskom takmičenju, naravno kada je u pitanju sjedeća odbojka za invalide", riječi su kapitena Dragana Đurana.

Trener OKI Banjaluka Beograd Draško Madžar pohvalio je svoju ekipi i rekao da će se njihov rad I trud pokazati u narednim takmičenjima.

"Pored redovnog prvenstva Republike Srpske i Srbije, očeku je nas i međunarodni turnir 11. decembra koje je na zvaničnom takmičarskom kalendaru svjetske i evropske asocijacije sjedeće odbojke, a naš turnir je prepoznatljiv i je i po tome sto ga organizujemo u sklopu obilježavanja Svjetskog dana invalida, treći decembar", rekao je Madžar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC