• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osumnjičen za nasilništvo: "Draža" Ninić - prvak Evrope i svijeta, najbolji sportista RS...

Autor Dragan Šutvić

Draženko Ninić, proslavljeni kik-bokser, uhapšen je zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

 draženko ninić uhapšen uspjesi  Izvor: YouTube/Elta TV

Banjalukom je danas odjeknula nezvanična informacija da je Draženko Ninić, nekadašnji kik-bokser i dva puta najbolji sportista Republike Srpske, uhapšen zbog sumnje da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Ninić je ujedno i pripadnik MUP-a RS, ali prema saznanjima MONDA, u MUP-u RS nije bio zaposlen kao ovlašten službeno lice, nego postavljen kao namještenik.

Možda će vas zanimati

Rođen u Štutgartu, prvog dana 1976. godine, Ninić skoro dvije decenije živi u Banjaluci, u kojoj se okitio sa nekoliko titula u kik-boksu, kako u amaterskoj, tako i u profesionalnoj konkurenciji.

U Njemačkoj je živio do pete godine kada se preselio u Futog, gdje je završio osnovnu školu. Srednjoškolsko obrazovanje odradio je u Novom Sadu, a kik-boksom je počeo da se bavi sa 17 godina u Rumi.

U Banjaluku je, rekli smo, stigao početkom vijeka, a u banjalučkoj dvorani Borik je 2002. godine, ali i dvije godine kasnije, postao amaterski prvak Starog kontinenta u kik-boksu.

Tri puta (2002-2003, 2006. i 2007.) je bio evropski šampion u profesionalnoj konkurenciji, dok je 2008. i 2009. godine postao prvak svijeta u kategorijama WAKO PRO i WMTA te WKA.

Vrhunac karijere predstavljala je upravo borba za titulu u kategoriji WKA, kada je na manifestaciji "Noć šampiona" pred banjalučkom publikom nokautirao Francuza Hišema Medukalija i stigao do titule (disciplina lou-kik), koju je dodao pojasevima u šampionskim pojasevima u WAKO PRO i WMTA verziji.

Dva puta je biran za najboljeg sportistu Republike Srpske u izboru dnevnog lista Glas Srpske (2002. i 2003. godine), tri puta je bio treći (2001, 2005. i 2006), a jednom četvrti (2004. godine).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC