• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastavljena 20-godišnja saradnja kompanije m:tel i RK Borac: Crveno-plavima 150.000 KM!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nastavljena uspješna saradnja koja traje već dvije decenije.

 Mtel i rukometni klub Borac Mtel.JPG Izvor: m:tel promo

Kompanija m:tel nastavlja da ulaže u sport, a u srijedu je produžen ugovor sa jednim od najuspješnijih klubova u Banjaluci, RS i BIH – RK Borac.

M:tel i RK Borac potpisali su u srijedu novi jednogodišnji sponzorski ugovor vrijedan 150.000 KM.

Izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel Milosav Parezanović izrazio je zadovoljstvo produženjem saradnje sa RK Borac koja traje već dvije decenije.

"Želimo da ozvaničimo nastavak naše uspješne 20-godišnje saradjnje potpisivanjem novog ugovora. Poznato je da je RK Borac jedan od najuspješnijih klubova sa prostora BIH i bivše Jugoslavije, jedini klub sa ovih prostora koji je osvajač dve evropske titule, 18976. i 1991. godine. Borac je klub koji ima vrlo uspješne rezultate prethodnih godina, petostruki šampion BIH, pet puta osvajač Kupa BIH, trostruki osvajač Kupa RS. Posebno cvijenimo sve humane i društveno odgovorne aktivnosti koje RK Borac provodi, takođe posebno cijenimo i ulaganje u mlade selekcije. Borac ima danas najmlađu selekciju u Premijer ligi BIH i trenutno lidersku poziciju. U to ime ispred kompanije m:tel želim da poželim mnogo uspjeha rukometnom klubu Borac m:tel i u domaćim takmičenjima i na evropskoj sceni", rekao je Parezanović.

Predsjednik RK Borac m:tel Igor Jovanović zahvalio se kompaniji m:tel na produženju ugovora i što vjeruje u ovaj klub.

"Imamo jednu iskrenu saradnju i pred svima želim da kažem da njihov slogan „imate prijatelje“ nije bezveze, oni su stvarni i iskreni prijatelj. Hvala vam za sve. Imamo najmlađu ekipu, lideri smo u prvenstvu, za sada ide sve kako treba i nadam se da ćemo zajedno ispuniti ciljeve i da će naši igrači pokazati zašto su najbolji i da ćemo na radost i nas i m:tela i građana Banjaluke i RS biti prvaci, ako Bog da i osvajači duple krune“, poručio je Jovanović.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Direktor RK Borac m:tel, Vladimir Branković, rekao je da je potpisivanje novog ugovora još jedan pokazatelj da je ovaj banjalučki klub na pravom putu.

"Mi ćemo se potruditi da opravdamo povjerenje, a za sve ove uspjehe koje ste nabrojali zasluge idu i m:telu. Mi ćemo nastaviti da radimo što bolje, da okupljamo što više mladih da se bave sportom. Ove godine pokazalo se da je naša škola najbolja, u prvom timu imamo preko 80 odsto igrača iz naše škole. Nastavićemo u tom pravcu, sredina smo gdje imamo dobre rukometaše, ne možemo dugo da ih zadržimo jer nemamo toliku privredu da možemo da budemo konkurentni velikim klubovima, ali možemo da u mlađim kategorijama da budemo prvi i da budemo prepoznatljivi po tome. Još jednom hvala m:telu na svemu što je radio 20 godina za naš klub. U nama imate prijatelja, kao i mi u vama. Hvala vam“, rekao je Branković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC