• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vakcinisana dobila koronu - teniserka opisala probleme: Sa Federerom osvajala trofeje, a zarazila se tamo gdje i Nadal!

Autor Haris Krhalić

Nije očekivala da će joj se to desiti pred početak sezone, ali Belinda Benčić vjeruje da će je njeni simptomi brzo proći.

 Belinda Bečić zaražena koronavirusom Izvor: Profimedia/Instagram/belindabencic/Printscreen

Novi slučaj zaraze korona virusom u svijetu tenisa! Nakon što je Rafael Nadal potvrdio da je pozitivan na Kovid-19, sada je to otkrila i Belinda Benčić.

Olimpijska šampionka i švajcarska teniserka otkrila je da ona trenutno ima teške simptome, a sve nakon što je prethodnih dana bila u istom gradu kao i Nadal!

Možda će vas zanimati

Benčićeva se na svom Tviter profilu obratila fanovima, da saopšti da je pozitivna na korona virus uprkos tome što se prethodno vakcinisala.

"Zdravo svima, samo sam željela da vas brzo uputim da sam nažalost, iako sam u potpunosti vakcinisana, nedavno dobila pozitivan test na Kovid-19. Trenutno sam u izolaciji i preduzimam sve neophodne mjere da kroz ovo prođem najbolje što mogu, jer prolazim kroz teške simptome (groznica, bolovi, hladnoća)", počela je Belinda Benčić.

"Iako tajming nije idealan, jer sam bila u završnoj fazi priprema za Australijan open, otputovaću u Australiju čim mi to bude bilo dozvoljeno i prođe moj period izolacije", napisala je švajcarska teniserka.

Ona je nedavno bila na egzibiciji u Abu Dabiju, turniru koji se održavao i u muškoj konkurenciji, sa kojeg se i Nadal takođe vratio zaražen korona virusom, uprkos tome što je vakcinisan.

Belinda Benčić je trenutno 23. teniserka svijeta, aktuelna je olimpijska šampionka u ženskom singlu, a ima dva trofeja u nekadašnjoj egzibiciji Hopman kup zajedno sa sunarodnikom Rodžerom Federerom. Upoznajte Belindu Benčić:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC