• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Australiji - Rus poražen kao veliki favorit, Nijemac nije mogao sam!

Autor Nebojša Marković

Rusi jesu na kraju slavili, ali Danil Medvedev je negativno iznenadio u svom prvom singl meču u 2022. godini.

 Danil Medvedev poražen u ATP kupu Izvor: Profimedia

Poslije vrlo zanimljive subote tokom koje je Srbija bez Novaka Đokovića uspjela da savlada Norvešku, drugi dan ATP kupa donio je jedno veliko iznenađenje.

Drugi teniser svijeta i šampion US opena Danil Medvedev doživio je neočekivan poraz u singlu!

Možda će vas zanimati

 Medvedev je bio glavno iznenađenje dana, pošto je izgubio drugi meč singla u okršaju Rusije i Francuske i to od Uga Umbera, levorukog 35. tenisera svijeta.

Poslije mnogo drame, Medvedev je izgubio uprkos osvojenom prvom setu - 6:7, 7:5, 7:6! Umber je tako izjednačio na 1:1 u pobedama, pošto je prethodno Roman Safijulin pobijedio Artur Rinderneha 2:1.

Na kraju je ipak Rusija slavila, pošto su Medvedev i Safijulin savladali Fabrisa Martina i Eduara Rože Vaslana 6:4, 6:4.

U drugom meču grupe B, Australija je iznenadila Italiju. Domaća selekcija je slavila u Sidneju poslije preokreta - Janik Siner je pobijedio Maksa Pursela, ali je Aleks De Minor najavio preokret pobjedom u dva seta protiv Matea Beretinija. Na kraju su Beretini i Simone Boleli izgubili od Džona Pirsa i Luka Savila.

SAD su u sjevernoameričkom derbiju savladale Kanadu 3:0, pošto su Džon Izner i Tejlor Fric upisali pobede i u singlu i zajedno u dublu.

Velika Britanija je takođe priredila iznenađenje, pošto su savladali Njemačku. Dan Evans je bio ubjedljiv protiv Jana Lenarda Štrufa, a Aleksander Zverev je izjednačio pobjedom nad Kameronom Norijem. Ipak, u dublu su slavili Britanci i to u kombinaciji Džejmi Marej - Den Evans.

U ponedjeljak ćemo u Sidneju ponovo gledati Srbiju i to protiv favorizovane Španije - Filip Krajinović će na megdan Karenju Busti, a potom Dušan Lajović igra protiv Bautiste Aguta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC