• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi dobili medicinsko izuzeće, ali ne i Novak: Sprema se skandal na Australijan openu - "Potrebno mu čudo!"

Autor 000

Potvrđeno je da su određeni teniseri već dobili "medicinsko izuzeće", iako se pričalo da je to "izmišljeno" zbog Novaka Đokovića.

 Australijan open odobrio medicinsko izuzeće za neke tenisere Izvor: Profimedia

Već mjesecima traje rasprava povodom ovogodišnjeg Australijan opena na kome će moći da učestvuju samo vakcinisani teniseri, paralelno sa tim vodi se i hajka na Novaka Đokovića, a sada je odjednom otkriveno da će na prvom grend slemu sezone učestvovati i oni koji nisu imunizovani!?

U pitanju su teniseri koji su dobili "medicinsko izuzeće", i koji dakle imaju "opravdan" razlog da ne prime vakcinu, a ne samo da su zbog toga napali Đokovića - nego postoje mnogi koji su uz ovaj uslov došli u Melburn!

To je potvrdio i direktor turnira Krejg Tajli koji je potvrdio da to neće biti objavljeno javno, sem ako igrači ne traže.

"Postoji protokol i izuzeće će biti odobreno ili ne. Razlog zbog kog je odobreno ostaje tajno, između nezavisnog panela i podnosioca zahtjeva. Znamo da su se teniseri već prijavili za medicinsko izuzeće i to je u nekim slučajevima odobreno. Neki od tih tenisera su već ovdje, ali to je sve na njima, da li žele da podijele informaciju", saopštio je Krejg Tajli i tako podigao novu buru pred najiščekivaniji grend slem sezone.

Anketa

Da li će Novak Đoković učestvovati na Australijan openu 2022?

  • Hoće sigurno, ne bi to propustio!

    46.97% (31)

  • Neće uopšte ići u Australiju!

    53.03% (35)

Da li će Novak Đoković učestvovati na Australijan openu 2022?

Rezultati


Nije propustio šansu da ne pomene Đokovića, koji svoj vakcinalni status nije želio da podijeli, dodavši da ćemo u narednim danima imati jasniju sliku o njegovom nastupu u Melburnu.

"Ostaje mu malo vremena da se pojavi i igra u Australiji... Novak je poručio da neće javno govoriti o svom medicinskom stanju, odnosno da li je vakcinisan ili ne. To je njegov izbor", dodao je Tajli koji je već sedmicama sportska ličnost broj jedan u Australiji.

I dok se priča o medicinskim izuzećima, izvori australijskog lista "Herald" govore da će "Đokoviću biti potrebno čudo da bi ušao u državu Viktoriju", odnosno daju mu male šanse da zaigra.

Podsjetimo, Novak Đoković je trenutno u Marbelji gdje svakodnevno trenira, a Australijan open počinje 15. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC