• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Borac uz Noleta: Puna podrška Đokoviću iz Banjaluke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svijeta prolazi kroz pravi pakao u Australiji, ali podrška sa svih strana ne izostaje.

 fk borac banjaluka podrška za novaka đokovića Izvor: MN PRESS

Novak Đoković čeka konačnu odluku da li će nastupiti na Australijan openu ili će zbog problema sa vizom morati da se vrati u Srbiju i tako propusti prvi grend slem sezone.

Najbolji teniser svijeta trenutno je tema broj jedan širom planete. Tortura koju trpi na jugu planete podigla je na noge sve ljubitelje sporta, ne samo tenisa, pa tako podrška stiže sa svih strana.

Među onima koji su podržali Noleta je i banjalučki Borac. Sa Gradskog stadiona uputili su poruku podrške za svjetskog "broja 1", te jasno poručili da su "crveno-plavi" i Banjaluka uz njega.

"Novače, u danima kada proživljavaš nezapamćenu torturu u svijetu sporta ostani istrajan i nepokolebljiv, hrabar i prkosan, sa vatrom u srcu kojom si ispisao istoriju svjetskog sporta.

Svi smo uvjereni da ćeš iz svega izaći još jači i da ćeš ubrzo pokazati, ne samo Australiji, nego i čitavoj planeti, da si jedini i neprikosnoveni broj jedan u svijetu tenisa.

Radujemo se tvojim novim pobjedama i osvojenim trofejima, koji su i nama inspiracija da uvijek dajemo sve od sebe u borbi na sportskom terenu.

FК Borac i Banjaluka, uvijek su uz tebe", navodi se u objavi banjalučkog kluba.

Podsjetimo, Đoković će u Australiji boraviti bar do ponedjeljka, za kada je zakazano suđenje (ponoć između nedjelje i ponedjeljka po našem vremenu), nakon kojeg će biti poznato da li će nastupiti na turniru ili će biti deportovan u Srbiju.

(MONDO)

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

UPRAVA NAPOLJE

Kad će Borac konačno imati tim za grupnu fazu nekog evro-takmičenja? Ove sezone su u grupnoj fazi Lige konferencija igrali i klubovi iz: Jermenije, Estonije i s Gibraltara. Prije par godina klubovi iz Albanije i Luksemburga igrali u grupnoj fazi Lige Evrope... Gdje je onda Borac u toj priči?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC