• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se prvi put oglasio o Bekeru nakon zatvorske kazne: Slomljen sam i tužan, a nadam se samo jednoj stvari!

Autor 000

Novak Đoković je progovorio o zatvorskoj kazni svog bivšeg trenera Borisa Bekera.

 Novak Đoković o zatvorskoj kazni za Borisa Bekera Izvor: MN PRESS

Čuveni njemački teniser Boris Beker osuđen je na zatvorsku kaznu zbog "muljanja" oko poreza. Ako se bude dobro vladao, iza rešetaka će provesti 15 mjeseci, ali problem je što je to jedan od najozloglašenijih zatvora u Velikoj Britaniji i čekaju ga uslovi na koje nikako nije navikao.

Još po reakciji nakon presude bilo je jasno da Beker nije očekivao da će biti kažnjen, a u šoku je i njegov nekadašnji "učenik" Novak Đoković kome je bio trener od 2013. do 2016. godine.

Možda će vas zanimati

Na konferenciji za medije uoči početka mastersa u Madridu, gdje će imati vrlo težak zadatak nakon izgubljenog finala u Beogradu, Đoković je prvi put govorio o svom nekadašnjem treneru sa kojim je imao dobar odnos, a koji ga je neretko kritikovao u posljednjih godinu dana.

"Slomljen sam zbog njega. Beker je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine, smatram ga vrlo bliskim i mnogo mi je pomogao tokom karijere. Ne znam šta da kažem sem da sam slomljen... Ne bih da ulazim u detalje presude, nisam u poziciji to da radim, ali kao njegov prijatelj tužan sam zbog svega. Ne mogu mnogo više od toga da kažem...", kazao je očigledno tužni Novak Đoković.

"Nadam se da će prevazići taj period u zatvoru i da će kada izađe moći da nastavi svoj život, ne mogu da kažem normalno, život će mu se definitivno promeniti, kao i svakome ko ode u zatvor, posebno na tako dug period".

Novak Đoković je poručio i da se nada da će sve na kraju biti dobro po Bekera, posebno kada je u pitanju mentalno zdravlje jer će to biti najveći izazov. Za sada nema informacija kada će Beker početi da služi zatvorsku kaznu odnosno da li postoji šansa da mu dodatno bude umanjena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC