• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije moglo napetije! Poljak krenuo na Srbina, Aleksandar nije trepnuo: Odgovorio osmijehom i pruženom rukom! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji MMA borac srpskog porijekla ima priliku za najveći trijumf karijere i mjesto izazivača u poluteškoj kategoriji UFC.

 Aleksandar-Rakic-i-Jan-Blahovic-MMA-borba-izazivaca Izvor: Twitter/ufc/printscreen

Poslednji put prije ulaska u oktagon Aleksandar Rakić i Jan Blahovič suočili su se u Las Vegasu, gdje će i biti održan njihov meč. Austrijanac srpskog porijekla i njegov protivnik iz Poljske imali su nekoliko veoma napetih trenutaka, čak se i dodirivali licem dok je tenzija rasla, a zatim sve razbili osmijesima i pružanjem ruke!

Mogao bi ovo da bude najbitniji meč njihovih karijera, jer će pobjednik gotovo sigurno dobiti priliku da se bori za pojas u poluteškoj kategoriji UFC, što je i nezvanična titula šampiona svijeta u ovom sportu.

Rakić već dugo čeka meč za titulu, a po najavama iz vrha organizacije, pobjednik ovog meča trebalo bi da postane naredni izazivač. Bio bi to okršaj karijere za Rakića, koji trenutno ima skor od 14 pobjeda i dva poraza u profesionalnoj karijeri. Od kako je stigao u UFC zabilježio je šest pobjeda i poraz, pa ima puno pravo da se nada napadu na titulu.

Prvo mora da savlada iskusnog Blahoviča, sa kojim je razmijenio oštre poglede, malo dodirivanja nosevima, osmijehe i rukovanje nakon što su jedan drugog odmjerili dan pred ulazak u ring.

Ovaj meč prvobitno je zakazan za kraj marta, ali se poljski borac povukao zbog povrede. Tada je Rakić bio veoma bijesan, ali će ipak imati priliku da se bori protiv Blahoviča.

Kako je isticao nekoliko puta, spreman je da "završi" bilo kog rivala u oktagonu, pa na meč protiv snažno Poljaka gleda samo kao na usputnu stanicu do pojasa. Pobjednik ove borbe trebalo bi da bude izazivač aktuelnog šampiona Glovera Tešeire. Brazilac je upravo Blahoviču uzeo titulu prethodnog oktobra.

Obojica boraca su prošla vagu, pa je sve spremno za spektakl u noći između subote i nedjelje!

Pogledajte kako je izgledalo sučeljavanje:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC