• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borisa Bekera deportuju iz Velike Britanije? Šokantne vijesti Engleza - teniska legenda nakon zatvora napušta zemlju?!

Autor Dragan Šutvić

Njemački teniser Boris Beker je u aprilu dobio zatvorsku kaznu, a od tada je promijenio dva zatvora u Velikoj Britaniji.

 beker će biti deportovan iz velike britanije  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Šokantne vijesti iz Velike Britanije! Boris Beker je trenutno u zatvoru gdje izdržava kaznu zbog sakrivanja imovine i izbjegavanja poreza, a čim izađe na slobodu mogao bi da dobije nove vijesti koje će interesovati cjelokupnu svjetsku javnost. Kako prenose mediji iz Engleske, Nemac će biti deportovan nakon dvije i po godine u zatvoru!

Nekadašnji njemački teniser ima ista prava kao i svaki drugi strani državljanin osuđen u Velikoj Britaniji, pa bi nakon dvije i po godine u zatvoru mogao da bude prebačen u rodnu zemlju. To bi bila njegova druga selidba nakon presude, jer je jednom već mijenjao zatvor.

Možda će vas zanimati

Zbog dobrog ponašanja u ozloglašenom zatvoru Vandsvort, Beker je prebačen u Hanterkomb, ustanu u kojoj su uslovi daleko bolji, a stopa incidenata manja. Tu ima priliku da se rekreativno bavi stonim tenisom, gleda Vimbldon ili da ostalim zatvorenicima drži lekcije o fizičkoj pripremi, što je u prvom zatvoru bilo gotovo nezamislivo.

Podsjećamo, zatvor Vandsvort u koji je Beker prvobitno smješten jedan je od najgorih u čitavoj Britaniji. Napadi među zatvorenicima su svakodnevna pojava, a sukobi sa čuvarima dešavaju se veoma često. Takođe, higijena uopšte nije na zavidnom nivou, a narkotici su lako dostupni svim zatvorenicima u ovoj ustanovi.

Zato je teniski svijet sa radošću dočekao informaciju da je Beker prebačen u bolji zatvor. U Hanterkombu su ga, tokom Vimbldona, posjetili njegova djevojka i sinovi iz ranijih veza. Oni su bili u Londonu tokom Vimbldona na kojem su gledali Novaka Đokovića, a taj turnir je svojevremeno osvajao i Beker.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC