• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi šok na US Openu - povukao se drugi reket svijeta!

Autor Haris Krhalić

Njemački teniser Aleksander Zverev neće igrati na US openu.

 Aleksander Zverev neće igrati na US openu Izvor: Profimedia

Aleksander Zverev neće igrati na US openu. Njemački teniser i drugi reket planete nije se oporavio od povrede koju je zadobio na Rolan Garosu u meču protiv Nadala i nije dovoljno spreman za turnir.

Organizatori posljednjeg grend slema sezone potvrdili su da Zverev neće biti dio takmičenja i poželjeli su mu brz oporavak. Ujedno je turnir ostao bez još jednog od igrača iz vrha, pošto su sve manje šanse da se tamo nađe Novak Đoković.

Poslije saopštenja US opena koje potvrđuje obaveznu vakcinaciju za strance, ne za američke državljane, jasno je da će Đoković teško dobiti dozvolu da uđe u zemlju i da se takmiči. Na taj način bi se dodatno otvorio put Rafaelu Nadalu i Danilu Medvedevu kao dvojici najvećih favorita za pehar.

Ovako se Zverev povrijedio:

Doduše, ne treba zaboraviti i da je Španac poslije poraza u Sinsinatiju od Borne Ćorića pričao da ga još uvijek muči povreda i da nije u potpunosti spreman za turnir. Rus takođe nije u preterano dobroj formi tako da bi sve to moglo da pomogne nekim favoritima iz sijenke poput Karlosa Alkaraza.

Neće igrati Aleksander Zverev, šanse su male za učešće Novaka Đokovića, Rodžer Federer se tek vratio treninzima, a ni Rafa ni Medvedev nisu baš na vrhuncu forme u ovom momentu. Moglo bi sve to dosta da utiče na gledanost i zainteresovanost navijača za turnir. Ko zna, možda ih to natjera da promijene odluko oko srpskog igrača...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC