• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRUKA! US Open "cenzuriše" zbog Novaka: Đokoviću zabranjeno da igra, a sad bi sve da ućutkaju!

Autor 000

Navijači su "uhvatili" da US Open briše objave zbog poruka podrške Novaku Đokoviću.

 US open cenzuriše poruke podrške Novaku Đokoviću Izvor: Twitter/US Open Tennis Championships/Screenshot

Novak Đoković gotovo izvjesno neće učestvovati na US Openu, sem ako vlasti SAD volšebno promijene pravila o ulasku u zemlju u narednih 48 sati, a to je očekivano razbjesnilo njegove navijače.

Nadali su se mnogobrojni Đokovićevi navijači da će se stvari preokrenuti u njegovu koristi i da to što nije vakcinisan protiv korona virusa neće biti nepremostiva prepreka, međutim apele brojnih sportista, političara i njih samih niko nije čuo, odnosno situacija je toliko eskalirala da US Open pokušava da ih "ućutka".

Već danima na društvenim mrežama navijači Novaka Đokovića "spamuju" svaku objavu US Opena i poručuju između ostalog da se osjećaju prevareno, pa su zbog toga iz administratorskog tima velikog grend slem turnira bili primorani i da cenzurišu.

O čemu se tačno radi? US Open je na svom Tviter nalogu u ponedjeljak objavio da je počela "navijačka nedelja" na grend slem turniru, nakon čega su dobili stotine i stotine poruka u kojima navijači Novaka Đokovića traže da ga puste na turnir, čime su "zagušene" preostale poruke navijača drugih tenisera.

To očigledno nije bio plan US Opena, tako da su administartori njihovog naloga na Tviteru odlučili da obrišu ovu objavu, što nije naravno promaklo #Nolefam (navijači Novaka Đokovića na Internetu).

"Istina je, US Open je obrisao ovaj tvit pošto su bili preplavljeni lepim fotografijama navijača Novaka Đokovića i porukama u kojima tražimo da igra. Odlučili su da obrišu objavu jer nisu željeli da ljudi vide u komentarima koliko je Novak popularan. Cenzura je i dalje aktuelna u tenisu...", napisala je jedna simpatizerka Novaka Đokovića.

Podsjetimo, US Open je u poslednjem saopštenju praktično potvrdio da ove godine Novak Đoković neće moći da učestvuje zbog propisa američkih vlasti, a sada su ga izbacili i sa vizuala i objava u kojima najavljuju turnir.

US Open zvanično počinje 29. avgusta i na njemu Medvedev brani trofej, dok će Đoković evidentno izgubiti 1.200 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC