• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta Nadal krije u torbi? Legende podigle buru izjavom o Rafi: "Ima neke tajne stvari unutra"

Teniske legend Džim Kurijer i Martina Navratilova imali su zanimljivo opažanje oko Rafine opreme...

 Rafael Nadal - šta drži u velikoj torbi Izvor: Profimedia

Rafael Nadal završio je takmičenje na US openu, a možda i cijelu sezonu. Poslije poraza od Fransisa Tijafoa pričao je da je vrijeme da napravi pauzu i reset poslije napornih nekoliko mjeseci. Nije otkrio kada bi mogao da se vrati na teren, mada se spekuliše da bi turnir u Njujorku mogao da mu bude posljednji u sezoni. Dok se čeka konačna odluka, priča se o sadržaju njegove velike torbe.

Tu temu pokrenule su dve legende. Martina Navratilova i Džim Kurijer tokom prenosa meča Rafe i Frensisa pričali su o torbi španskog igrača i pitali su se "šta krije unutra". Istakli su kako je Nadalova torba znatno veća od torbi koju inače nose teniseri. Počeli su sa komentarima pri rezultatu 5:4 u drugom setu kada je Tijafo servirao za gem, a Nadal je tada tražio nešto u torbi.

"Nadal ima toliko trikova u rukavu. Pogledajte šta sve ima u toj torbi. Vadi sve odatle. Mogu da se kladim da unutra ima neke stvari koje niko drugi nema", našalila se Martina tokom prenosa na "Amazon prajmu". Njen komentar bio je dovoljan da se pokrenu razne priče na tu temu.

Nije dugo trebalo čuvenom američkom teniseru da se uključi i da se nadoveže na Martininu priču o torbi i sadržaju iste. "Ima ogromnu torbu, nisu tu samo pregrade, mora da postoje i neke tajne stvari unutra. Mada, moramo da ga pohvalimo zbog načina pripreme i svega", dodao je Kurijer.

Imao je Nadal prozivke tokom meča sa Tijafoom zbog dvije situacije. Prva je bila u pauzi između dva seta. Kada je izgubio prvi set Rafa je proveo oko devet minuta u toaletu, poslije čega je tvrdio da je "samo stavio zavoj na ruke zbog vlažnosti." Onda su navijači primijetili i jedan njegov nesportski gest. Na brejk loptu je napravio potez koji nije baš fer prema rivalima...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC