• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bokserski klub Slavija je iznad svih podjela!" Oglasio se posrnuli velikan: Više nema nikakvih nesuglasica!

Autor Dragan Šutvić

"Aktuelna uprava kluba predvođena Draškom Stanivukovićem, banjalučki bokseri, takmičari, članovi i ljubitelji Bokserskog kluba Slavija, svi do jednog, imaju istu želju i isti cilj, a to je povratak Slavije na bokserske vrhove", navedeno je u saopštenju Slavije.

 saopštenje bokserskog kluba slavija  Izvor: BK Slavija

Proteklih nekoliko mjeseci proteklo je u "ratu" bivšeg i sadašnjeg rukovodstva Bokserskog kluba Slavija.

Trajala su prepucavanja, zabilježeni su i incidenti na sjednici novoimenovanog Upravnog odbora čiji je predsjednik Draško Stanivuković, ali sudeći prema saopštenju dostavljenom medijima, palo je pomirenje.

Posrnuli bokserski gigant iz Banjaluke oglasio se saopštenjem za javnost, koje prenosimo u cjelosti.

"Bokserski klub Slavija obavještava sportsku i cjelokupnu javnost Republike Srpske da je nekada olimpijski i najtrofejniji banjalučki sportski kolektiv, po čijim je šampionima i sportskim uspjesima Banja Luka u posljednjih šest decenija bila prepoznatljiva, iznad svih podjela i različitosti i da u Slaviji od danas više nema nesuglasica.

Aktuelna uprava kluba predvođena Draškom Stanivukovićem, banjalučki bokseri, takmičari, članovi i ljubitelji Bokserskog kluba Slavija, svi do jednog, imaju istu želju i isti cilj, a to je povratak Slavije na bokserske vrhove.

U cilju reafirmacije ovog bokserskog giganta i povratka boksa među mlade naraštaje Banje Luke kao plemenite vještine kojom se izgrađuje karakter i uče borci da protivnike gledaju oči u oči, najavljujemo ulazak Slavije u Regionalnu boksersku ligu i prvo kolo koje će se održati sa više od stotinu prepoznatljivih boksera iz regiona u Banjoj Luci dana 30.9. i 1.10.2022. godine.

Tim povodom imenovan je Organizacioni odbor na čelu sa bivšim banjalučkim bokserom Daliborom Petkovićem kao predsjednikom Odbora i Draškom Stanivukovićem, predsjednikom Kluba, kao potpredsjednikom Odbora.

Prvo kolo Regionalne bokserske lige održaće se u Banjoj Luci uz punu i bezrezervnu podršku Regionalne bokserske lige, Bokserskog saveza Srbije, kompanije m:tel, TV Arena Fight, Gradske uprave Grada Banja Luka i institucija Republike Srpske.

Banjalučki bokseri, takmičari, članovi i ljubitelji Bokserskog kluba Slavija, ujedinjeni pod zajedničkim ciljem, očekuju da će udruženo premostiti sve izazove sa kojim se ovaj banjalučki kolektiv nalazio u prošlosti, jer boks spaja, a ne razdavaja ljude."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC