• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit izjava Italijana - "On meni plače na ramenu, kako poslije toga da spavam?"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mateo Beretini je imao emotivno izlaganje poslije svoje pobjede na Lejver kupu, a glavni razlog bile su riječi upućene Rodžeru Federeru.

 Hit izjava Italijana - "On meni plače na ramenu, kako poslije toga da spavam?" Izvor: Twitter/@funnyzeitgist/Printscreen

Teniski spektakl na Lejver kupu donio je mnogo toga već prvog dana takmičenja. Rodžer Federer je odigrao posljednji meč u karijeri i to u dublu sa Rafaelom Nadalom, a poslije tog meča, gotovo da nema ko nije plakao u Londonu. To je u jednom trenutku bio slučaj sa Federerom, Nadalom i Novakom Đokovićem, a emotivan govor Švajcarca doveo je do njegovog jecanja pred kamerama.

Njegova supruga Mirka Federer željela je da prekine ceremoniju, dok je Đoković poslije svega pokazao klasu i natjerao sve tenisere da podignu Rodžera u znak proslavljanja njegove velike karijere. Ali tešku proteklu noć zobg Švajcarca imao je i Mateo Beretini!

Italijan je u subotu igrao svoj prvi meč u singlu na ovogodišnjem Lejver kupu i upisao je pobjedu protiv Feliksa Ože Alijasima - 7:6, 4:6, 10:7. Time je donio prednost Timu Evrope, a poslije meča je imao štošta zanimljivo da kaže o Federerovom odlasku u penziju.

"Nisam mogao da spavam, bilo je jako emotivno. Rekao sam mu zašto sam plakao. Razlog je taj što sam odlučio da postanem teniser zbog njega. On vjerovatno ne zna, ali kada sam bio dječak, kada je on igrao u Rimu, ja sam pokušavao da se ušunjam na Centralni teren jer nisam imao kartu. Bio je moj idol. Inspirisao me je tako mnogo. Ne samo mene, već i milijarde ljudi, ali uradio je sve za ovaj sport. Toliko sam srećan što sam ovdje. Naježio sam se, nije mi lako", počeo je Beretini svoje izlaganje, prije nego što je uslijedilo pitanje koliko mu znači kada Federer ustane sa klupe i počne da mu dijeli savjete u toku meča.

"Osjećam se kao da ne mogu da zase**m. (smijeh) Nevjerovatno je. Jedan od razloga zašto sinoć nisam mogao da spavam je to što je on plakao na mom ramenu. Mislio sam se da li se to stvarno događa. Rodžer Federer? A danas mi je dao par savjeta i sve je dobro ispalo, tako da - hvala Rodžer", rekao je oduševljeni Mateo Beretini, dok se Švajcarac sve vrijeme smijao.

A evo kako je izgledalo pozdravljanje Federera sa njegovom suprugom Mirkom, koja je vrlo emotivno podnijela specijalnu ceremoniju za njenog supruga, kao i sve emocije kroz koje je Rodžer prolazio po završetku svog posljednjeg profesionalnog meča:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC