• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković izveo najbolji potez Lejver kupa: Novak u dublu šokirao protivnike - ovako je osvojio set za Evropu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski teniser izveo nevjerovatan potez, osvojio set za svoj tim i oduševio publiku u Londonu.

 Novak-Djokovic-izveo-nevjerovatan-potez Izvor: Twitter/eurosport/printscreen

Novak Đoković je zaigrao na Lejver kupu, a kada je došlo vrijeme da on bude na terenu, pokazao je ostatku svijeta klasu. U singlu je počistio Frensisa Tijafoa tako da je i Rodžer Federer ostao bez teksta, a u dublu je napravio fantastičan tandem i zajedno sa Mateom Beretinijem donio drugi bod Evropi.

U paru sa italijanskim teniserom bilo mu je veoma zabavno, o čemu je govorio i Beretini, ali igrali su i ozbiljan tenis. Savladali su tandem De Minor - Sok (7:5, 6:2), a Novak Đoković ponovo je oduševio publiku. U samom finišu prvog seta izveo je potez koji je impresionirao navijače.

On je fantastično pročitao šta planiraju protivnici, a nakon što je uhvatio jednu nemoguću lopticu u sredini polja, američko-australijska kombinacija je ostala bez rješenja. De Minor je samo spustio lopticu ispred Novaka, a nakon Đokovićeve reakcije Sok nije mogao da prebaci mrežu. Bio je to poen koji je srpskom i italijanskom teniseru donio prvi set, a na krilima tog rezultata lako su izašli na kraj sa rivalima u nastavku meča.

Đoković je nakon druge pobjede u danu istakao kako singl i dubl nisu isti sport, ali se kod njega to nije vidjelo. Odlično je igrao u kombinaciji sa Beretinijem, sitnim kretnjama korigovao je sve greške neuigranog tandema i nakon velike pobjede najavio da bi uskoro mogli ponovo da zaigraju zajedno. Navijači bi sigurno bili oduševljeni jer Novak Đoković posljednjih godina nema vremena za dubl. Oni koji vole da ga gledaju i u toj ulozi imaće priliku u Tel Avivu, a pogledajte kako je igrao u Londonu:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC