• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak je sila - pregazio je Španca u Tel Avivu: Dva mjeseca nije igrao, kročio na teren, pa Anduharu dao nulu!
 Novak je sila - pregazio je Španca u Tel Avivu: Dva mjeseca nije igrao, kročio na teren, pa Anduharu dao nulu!

Novak je sila - pregazio je Španca u Tel Avivu: Dva mjeseca nije igrao, kročio na teren, pa Anduharu dao nulu!

Srpski teniser vratio se na ATP tur i pregazio iskusnog Španca, koji je osvojio samo tri gema!

 Novak je sila - pregazio je Španca u Tel Avivu: Dva mjeseca nije igrao, kročio na teren, pa Anduharu dao nulu! Izvor: Profimedia

Najbolji srpski teniser vratio se u akciju na ATP turu. Nakon što je osvojio Vimbldon, pa nije mogao da igra na američkoj turneji jer je nevakcinisan, Novak Đoković ponovo je igrao za bodove. Prethodne nedelje pripremao se u Londonu na Lejver kupu gdje je u penziju ispratio Rodžera Federera, a sada je startovao u Tel Avivu.

I to maestralno!

Savladao je u dva seta iskusnog Španca Pabla Anduhara rezultatom 6:0, 6:3.

20:32

KRAJ!

Kao što je i bilo očekivano, Novak je u finišu susreta prebacio u višu brzinu i riješio meč u svoju korist - 6:0, 6:3!

20:24

Vrijeme za brejk?!

Tokom prvih sedam gemova ovog maratonskog drugog seta nismo vidjeli brejk (4:3), a sada će Pablo Anduhar biti na servisu. Možda je to idealan trenutak da Đoković napravi brejk i tako priđe na korak od osvajanja drugog seta i pobjede protiv iskusnog Španca.

20:11

Oslobodio se Anduhar - 2:2!

Bilo je bitno samo osvojiti prvi gem... Nakon maratonskog gema u kojem je uspio da stigne do prvog, lako je osvojio i drugi gem u meču. U međuvremenu je Novak sačuvao svoj servis, pa je na semaforu 2:2.

Podsjećamo, prvi set je Đoković osvojio bez izgubljenog gema.

20:02

USPIO JE!

Nakon čak 30 odigranih poena u drugom gemu drugog seta, Pablo Anduhar se upisao na semafor. Osvojio je gem koji je trajao nešto više od 22 minuta, a sada je 1:1 u drugom setu!

19:45

Jedan od najboljih poena!

Pogledajte kako igra Novak... 

19:35

S NULOM!

Iako se Pablo Anduhar razigrao u šestom gemu prvog seta, nije uspio da izbjegne debakl. Nakon pola sata tenisa u Tel Avivu, a tu računamo i pauze između gemova, Novak Đoković vodi 1:0 u setovima. U dosadašnjem toku meča osvojio je svih šest odigranih gemova.

19:23

DOMINACIJA - 5:0!

Španski teniser potpuno je nemoćan protiv Novaka Đokovića. Gemovi se samo nižu za srpskog asa, a Pablo Anduhar još nije uspio da se "upiše" na semafor!

19:14

BREJK!

Novak Đoković je lako osvojio gem na svoj servis, a zatim odmah i oduzeo servis protivniku. Dosta lagan početak i već je 2:0 u gemovima.

19:05

MEČ JE POČEO!

Novak Đoković prvi servira u drugom kolu Tel Aviva!

19:00

Protivnik za treće kolo!

Ukoliko savlada Anduhara, Novak Đoković će se u trećoj rundi Tel Aviva sastati sa jednim od svojih najboljih prijatelja. Kanadski teniser Vasek Pospišil već je savladao dvojicu rivala i sada bi mogao da sačeka srpskog tenisera, čiji je gost u Beogradu bio svojevremeno!

Izvor: MN PRESS
18:55

Protivnik!

Pablo Anduhar (36) posljednjih godina ne bilježi sjajne rezultate i imao je mnogo bolje dane u karijeri. Sada je već na zalasku, pa se trenutno nalazi na 92. mjestu ATP liste, iako mu je najbolji plasman čak 60 mjesta bolji! Profesionalac je skoro 19 godina, u karijeri je osvojio četiri titule i do sada zaradio preko 6,5 miliona američkih dolara.

Kao najveći trijumfu u karijeri ističu se njegove pobjede nad Rodžerom Federerom i Lejtonom Hjuitom, dok protim Rafaela Nadala ima četiri poraza iz isto toliko mečeva.

18:50

Drugo kolo!

Kao najzvučnije ime turnira i prvi nosilac u Izraelu, Novak Đoković preskočio je prvu rundu. On je bio slobodan dok je Pablo Anduhar savladao Brazilca Tijaga Monteira u dva seta.

Izvor: Profimedia
18:45

Dosadašnji susreti!

Novak Đoković i Pablo Anduhar sastali su se samo dva puta u profesionalnim mečevima. srpski teniser pobijedio je na oba susreta, a oni su odigrani dosta davno. Prvi je bio u hrvatskom Umagu (6:1, 6:3) davne 2007. godine, a drugi 2012. godine u Indijan Velsu, kada su igrali tri seta (6:0, 6:7, 6:2).

18:40

Dobar dan!

Ne računajući egzibiioni turnir Lejver kup na kojem je Novak odigrao dva meča u singlu i jedan u dublu, u Tel Avivu ćemo gledati prve Novakove mečeve nakon titule na Vimbldonu. Đoković je prvi favorit turnira, a u drugoj rundi će odmjeriti snage sa iskusnim Pablom Anduharom.

UKRATKO

  • Đoković - Anduhar 2:0
  • Drugo kolo Tel Aviva
  • Novak je prvi favorit
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije