• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 đoković van de zandshulp
 đoković van de zandshulp

Novak melje u Kazahstanu: Razbio je rivala povrijeđen, neka se spremi Rus!

Pročitajte i ovo:

Pročitajte i ovo:

Srpski teniser izborio je nastup u četvrtfinalu turnira u Astani.

 đoković van de zandshulp Izvor: Profimedia

Novak Đoković je poslije ekspresne pobjede u prvom kolu turnira u Astani i u drugom kolu uspio da bude izuzetno ubjedljiv! Savladao je Holanđanina Botika Van de Zandshulpa 6:3. 6:2 i zakazao je duel sa Karenom Hačanovom u četvrtfinalu.

Na početku meča vidjeli smo sjajan servis nezgodnog Holanđanina, ali svoj nivo igre Van de Zandshulp uspijevao je da drži samo u uvodnih nekoliko gemova. Malo nas je zabrinuo Novak kada je nakon petog gema pozvao fizioterapeuta da se spusti do terena, ali srećom povreda nije bila ozbiljna.

Mučio je palac desne ruke srpskog tenisera, a kada je odrađena manja intervencija to je odmah dalo rezultate, uslijedio je prvi brejk nakon koga je Srbin uzeo prvi set. U drugom setu se vidjelo da Holanđanin nema motiva ni snage, odmah mu je Đoković uzeo servis, a potom je uslijedio i drugi brejk i to je bilo to!

15:22

6:1 POBEDA! Novak ide dalje!

Spektakularna razmena na mreži, pa dve meč lopte za Novaka i POBEDA! Rutinski posao za Novaka, posle početnih 2:2 u prvom setu Đoković je razbio svog rivala! 

Idemo dalje!

15:20

5:1 Novak odoleva!

Uspeo je da napravi nekoliko odličnih poena Van de Zandshulp sada, tri puta je izjednačio u ovom gemu, imao je jednu brejk loptu, ali više od toga nije mogao! 

Gem za Novaka!

15:12

4:1 Novi brejk!

Agresivni Novak je pustio svoj krik u jednom momentu ovog gema, napadao je sve vreme i jednostavno nema snage Van de Zandshulp da uradi bilo šta u ovom momentu. 

Novi brejk!

15:08

3:1 Novak MELJE!

Prvi poen vrlo brzo, drugi posle asa, naredni posle servis vinera i nikakve šanse nema Van de Zandshulp ovde! Vodi Novak 3:1!

Izvor: Profimedia

15:05

2:1 Novak je uzeo brejk!

Ponovo je Novak uspeo da izjednači na 15:15, ali je onda i poveo posle duple greške rivala. Došao je i do brejk lopte i odmah uzeo servis protivniku! Lomi ga Đoković!

15:01

1:1 Novak izjednačio, pa vikao na boks!

Uzeo je jedan poen Holanđanin, ali je onda Novak izašao na mrežu i krenuo da ređa poene. Čak je pogodio i jedan spektakularan lob i na kraju je izjednačio na 1:1.

Na kraju gema bio je prilično ljut i okrenuo se ka svom boksu i doviknuo nešto!

14:56

1:0 - Vodi Van de Zandshulp!

Krenuo je drugi set, a na startu smo na Van de Zandshulpov servis videli jako duge poene. Na kraju se u ovakvoj situaciji bolje snašao Holanđanin i prvi put je poveo na meču!

14:50

6:3 Vodi Novak 1:0 u setovima!

Mučila je Novaka povreda palca, mučili su ga sjajni servisi rivala, ali na kraju je prvi set osvojio za samo 40 minuta igre! Mnogo teže nego protiv Kristijana Garina, ali nije ovde zapravo bilo nikakvih problema!

Izvor: FoNet/AP Photo/Ariel Schalit

14:48

5:3 Lagan gem, ali sada rival MORA da uzme brejk!

Rutinski dobija Van de Zandshulp uz samo jedan izgubljen poen ovaj gem i sada će morati da uzme brejk ako hoće da ostane u setu!

14:43

5:2 Preživeo je brejk loptu Novak!

Naravno, usledila je reakcija! Holandski teniser je dao sve od sebe da se suprotstavi najboljem teniseru ikada, leteo je po terenu, imao je nekoliko vinera i došao je do prve brejk lopte!

Ipak Novak je uspeo da na mreži odbrani brejk loptu, a onda je nastavio da igra agresivno i osvojio je gem!

Izvor: Profimedia

14:36

4:2 Brejk!

Novak je uzeo servis svom rivalu! Sjajno je krenuo, uzeo prva tri poena u gemu, ali mu je onda Holanđanin odgovorio sa jednim poenom. Ipak posle duple greške poklonio je brejk Novaku!

14:32

Povreda Novaka!

Fiziotrapeut je došao do Novaka Đokovića, pa imamo malu pauzu. Ipak deluje da povreda nije ozbiljnija, već da je u pitanju nešto sa palcem desne ruke. 

Zamotan mu je palac i nastavlja se meč!

14:29

3:2 Novak se mučio prvi put!

Posle dugog poena koji je dobio Novak je izgubio poen nakon drop šota. Igralo se poen za poen, pa smo videli i prvi đus na meču! Ipak na kraju je uspeo da poveže dva poena Đoković i da posle prvog dužeg gema povede sa 3:2. 

Izvor: FoNet/AP/Ariel Schalit

14:24

2:2 Greška Van de Zandshulpa, ali...

Počinje sa asom Van de Zandshulp, a onda je uspeo da uzme poene na mreži. U ovom gemu je prvi put promašio prvi servis, ali to nije pomoglo Novaku - 2:2!

14:20

2:1 Sa nulom!

Ekspresna dva poena za Novaka pa promašen prvi servis, ali to nije pomoglo rivalu. Novi gem osvojen sa "nulom" i novo vođstvo za Đokovića!

Izvor: Profimedia

14:18

1:1 Botik uzvraća!

Van de Zandshulp preti! Nije promašio nijedan prvi servis i vrlo rutinski je osvojio prvi gem na svoj servis! Išle su neke lopte i preko 200 na sat, tako da jasno je da će ovo biti težak posao!

14:14

1:0 Novak melje na startu!

Novak je krenuo sa servis vinerom, ali je uzvratio poenom Holanđanin. Ipak nastavio je sjajno da servira Srbin i asom je završio ovaj gem. Rutinskih 1:0!

14:09

Evo Novaka na terenu!

13:56

Ko je rival?

Botik Van de Zandshulp dolazi iz Holandije, najbolje igra na tvrdim podlogama i upoznali smo ga tokom 2021. i 2022. godine kada se probio u prvi plan. Uspeo je da stigne i do četvrtfinala US Opena gde je namučio Danila Medvedeva. 

Sada ga čeka jedan od najvećih mečeva u karijeri!

13:30

Čekamo početak!

Od 14 časova najbolji srpski teniser Novak Đoković igra svoj meč drugog kola turnira u Astani protiv  Holanđanina Botika Van de Zandshulpa koji je eksplodirao u prethodne dve sezone. 

UKRATKO

  • Novak rutinski u prvom kolu
  • Sada ga čeka nezgodan Holanđanin!
  • Cilj je Završni masters
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije