• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za slavlje Rafaela Nadala! Čuveni teniser dobio najljepše vijesti - rodio se nasljednik španske legende!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čestitamo, Rafa!

 Rafael Nadal dobio sina Izvor: Profimedia

Vrijeme je za slavlje u porodici Nadal, Rafael je postao otac! Kako prenose španski mediji, njegova izabranica Ćiska porodila se danas na Palma de Majorci, a tome je prisustvovao i ponosni otac. Dječak će nositi ime po Rafaelu Nadalu, a Rafi se konačno ispunila želja da dobije nasljednika.

Podsjećamo, španski teniser ranije u karijeri izjavljivao je da će razmišljati o penziji kada stigne beba, kako bi se u potpunosti posvetio porodici. Ostaje da se vidi da li će to stvarno biti slučaj, jer će se i u narednim godinama voditi borba za najboljeg tenisera svijeta. Pitanje je da li Rafa, čak i pored velike radosti koju će mu beba donijeti, želi da se odrekne trofeja sa najvećih svjetskih turnira.

Inače, trudnoća Ćiske Perelje bila je veoma komplikovana i ona je u 31. nedjelji morala da bude primljena u bolnicu gdje je ubrzo i operisana. Rafael Nadal se u tim trenucima takmičio na US openu, a nakon turnira je izjavio da postoje i bitnije stvari od tenisa. Slično je ponovio nedavno u Londonu, kada je poslije prvog dana napustio Lejver kup na kojem se opraštao Rodžer Federer kako bi što više vremena bio uz suprugu. Ovo je Nadalova supruga:

Rafael Nadal posljednji je član "Velike trojke" koji je dobio dijete. Rodžer Federer ima bliznakinje Milu i Šarlin i blizance Lea i Lenija, dok Novak Đoković ima Stefana i Taru, koje je teniski svijet dobro upoznao tokom Vimbldona 2022. godine. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC