• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Doček odbojkašica Srbije u Beogradu
 Doček odbojkašica Srbije u Beogradu

Tijana izašla sa peharom, a cijela Srbija joj skandirala: Odbojkašice doniele zlato, a hiljade slušale šampionski govor!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Pratite uživo prenos dočeka odbojkaške reprezentacije Srbije koja je uspjela da osvoji zlato na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu uz MONDO.

 Doček odbojkašica Srbije u Beogradu Izvor: rts/printscreen

Srbija je dočekala svoje šampionke!

20:40

Na kraju Jovana!

"Kao što smo rekli na početku, mnogo je teže pričati pred našim narodom nego igrati finale. Jedna sjajna utakmica je bila, nismo im dopustili da prelome u prva dva seta, a sada posle ove titule idemo u sezone i ako Bog da vidimo se na ovom mestu", rekla je Jovana Stevanović!

Ovaj božanstveni doček završava se sjajnom slikom - naše devojke su zajedno pevale, a masa ispod balkona im je skandirala. 

Pa da se vidimo i naredne godine! 

20:36

Kaća Lazović objasnila šta je bilo najteže!

"Nismo spavali celu noć i mislim da nam treba vremena da ovo shvatimo. Zaista je neopisiv osećaj biti ovde", rekla je KAtarina Lazović.

"Sigurno je najteži meč bio protiv Poljske i tu se videlo malo naše nervoze, jer ne smeš da izgubiš tu utakmicu. To nam je sigurno bilo najteže, a kada smo to preživele sve je bilo lakše", dodala je ona. 

20:30

Tijana ZAPALILA masu!

Tijana, Tijana, Tijana, čulo se ispod balkona!

"Hvala vam što ste došli, želim da shvatite da smo u proteklih par nedelja na turniru svaki dan osećali vašu podršku koja nam je dala snage da budemo jači i bolji i da dođemo do titule. Za nas je uvek bila privilegija da igramo za našu zemlju i ja čvrsto verujem da se ovde vidimo i sledeće godine, istim povodom", rekla je Tijana Bošković, a masa je poludela!

Čulo se "MVP, MVP", ali i "Srbija, Srbija" ispod balkona iz hiljada grla!

20:28

Evo ga i Santareli!

"Dobro večer!", rekao je na srpskom i izazvao oduševljenje!

"Obećavam da ću naredne sezone naučiti još neku reč, kada se ovde vratimo pričaću srpski! Samo hoću da vam kažem dve reči. Mnogo sam mislio o ovom danu kada sam dolazio. Hvala vam na svemu što ste uradili za nbas, ovo je idealan dan za nas", dodao je on, pa istakao:

"Preuzeo sam veliku odgovornost kada sam uzeo ovaj tim, ali znam da su moje devojke neverovatne. Moram da naglasim i veliku podršku stručnog štaba koji je bio tu sa mnom da razmišlja", naglasio je Santareli i ponovio:

"Znam da nisam savršen ipak sam Italijan, ali moj tim me je prihvatio i svaki dan smo zajedno radili, i sve moje zamisli su sprovodile u delo", rekao je pa na srpskom se oglasio: "Hvala lepo!"

Izvor: printscreen/rts

"Dobro večer!", rekao je na srpskom i izazvao oduševljenje! 

"Obećavam da ću naredne sezone naučiti još neku reč, kada se ovde vratimo pričaću srpski! Samo hoću da vam kažem dve reči. Mnogo sam mislio o ovom danu kada sam dolazio. Hvala vam na svemu što ste uradili za nbas, ovo je idealan dan za nas", 

20:25

Jovana Stevanović

"ČLesti nas pitaju šta je tajna našeg uspeha. Svaka od nas ovde nosi Srbiju u srcu, a ovaj balkon u srcima. Vi ste naša snaga!", rekala je Jovana Stevanović! 

20:23

Još jedna poruka!

"Ja mogu da kažem da mi je bilo lakše da igram finale Svetskog prvenstva nego da pričam pred vama sada. Hvala vam na podršci tokom čitavog prvenstva, ovo zlato je vaše i hvala vam na svemu", a onda se 

"Ja moram da pozdravim svoju baku i deku koji su došli iz Užica da bude sa nama", dodao je Teodora!

20:22

Evo šta je rekla Teodora Pušić!

"Dobro veče Beograde, dobro veče svima! Hvala vam što ste došli da sa nama proslavite svetsko zlato, drugo zaredom. Hvala vam na podršci, navijanju, svim lepim porukama tokom celog turnira, hvala vam."

Izvor: printscreen/rts

20:18

A onda su SVI PEVALI!

Hor "Čarolija" izveo je himnu "Bože pravde", a uz mališane je hiljade grla pevalo himnu Srbije!

20:18

SVE JE STALO, TIJANA JE DONELA PEHAR!

Sa peharom je ispred mase izašla Tijana Bošković!

Izvor: printscreen/rts

20:17

Evo i NJIH!

Prva je izašla Jovana Stevanović, potom se pojavila Bjanka Buša, pa Sara Lozo, potom je izašle Milena Popović, Brankica Mihajlović, Bojana Milenković i Katarina Lazović! 

Zatim je došao red na Maju Aleksić, pa Aleksandru Jegdić i najboljeg libera Svetskog Teodoru Pušić! Izašla je i najbolja dizačica prenstva Bojana Drča, a onda je masa poludela!

20:15

Krenula je zlatna povorka!

Redom izlaze prvo članovi stručnog štaba, a kada je došlo vreme za Danijelea Santarelija publika je harizmatičnog Italijana pozdravila neverovatnim uzvikom!

Izvor: printscreen/rts

20:13

Najviše je najmlađih!

Jako puno mladih navijačica došlo je da pozdrav svoje heroinem pogledajte samo delić ove atmosfere:

20:10

Kreću TRUBAČI!

Trubači su se pojavili na balkonu, sa kompletnim orkestrom i masa ih je oduševljeno pozdravila! 

Izvor: printscreen/rts

20:08

PUN JE TRG!

Tako je, Beograde! Pun trg dočekuje nađše devojke, ne vidi se kraj masi koja se okupila da pozdravi najbolji tim sveta! Pogledajte:

Izvor: printscreen/rts

Izvor: printscreen/rts

19:55

Krenulo je ludilo!

Spreman je početak, ljudi čekaju svoje heroine, a muzika već trešti! Sve je spremno, samo se čeka da pred svoje navijače izađu heroine nacije! 

Čekamo naše zlatne devojke!

19:29

Još pola sata!

Sjajan program koji nas čeka sve je bliže, puni se plato ispre skupštine Beograda i spektakl može da počne!

19:00

Tijana je već govorila!

Najbolja odbojkašica sveta na prethodnom prvenstvu Tijana Bošković se, zajedno sa najboljom tehničarkom prvenstva Bojanom Drčom već obratila! Pročitajte šta su naše šampionke rekla. 

18:30

Zlatne devojke su stigle!

Još jutros je ekspedicija sa našim devojkama stigla i donela zlato u Srbiju! Već u Surčinu su ih dočekali navijači, ali i njihove porodice, a zvanični doček počinje od 20 časova. 

Pogledajte kako je izgledao doček na aerodromu:

UKRATKO

  • Zlatne devojke su stigle
  • Doček počinje od 20 časova
  • Očekujemo spektakl
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije