• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković počistio mladog Italijana, za 75 minuta u polufinale Pariza!
 Novak Đoković počistio mladog Italijana, za 75 minuta u polufinale Pariza!

Novak Đoković počistio mladog Italijana, za 75 minuta u polufinale Pariza!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu pošto je za 75 minuta srušio mladog Lorenca Musetija.

 Novak Đoković počistio mladog Italijana, za 75 minuta u polufinale Pariza! Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu pošto je "pregazio" mladog italijanskog asa Lorenca Musetija, igrača kome je prije dvije godine izašao u susret kada mu je "pozajmio avion". Ovoga puta nije bilo milosrdđa, moćno je odigrao protiv Italijana i za 75 minuta obezbijedio plasman u polufinale mastersa u Parizu, gdje će ga čekati bolji iz duela Cicipasa i Pola.

Novak Đoković je slavio 2:0 (6:0, 6:3), a čini se da je mogao i brže da završi set da nije bilo "žutih minuta" kada je dozvolio Italijanu da vrati samopouzdanje. Prethodno ga je Nole "častio krompirićem" pošto je za samo 25 minuta osvojio prvi set, da bi onda nešto bolji otpor mladi teniser pružio u drugom setu.

Nije to bilo dovoljno da bi se savladao najbolji teniser svijeta, smješten na 7. mjesto ATP liste.

20:56

KRAJ - POBJEDA ĐOKOVIĆA!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Parizu pošto je bukvalno "pregazio" mladog italijanskog asa Lorenca Musetija u dva seta - 6:0, 6:3. U borbi za finale igraće sa boljim iz duela Cicipasa i Pola koji igraju nešto kasnije. U drugom polufinalu sastaju se Ože-Alijasim i Rune.

Izvor: Profimedia

20:51

5:2 - Još malo!

Novak Đoković je na korak od pobjede pošto mu još jedan gem nedostaje do polufinala. Zanimljivo je da se Nole ljuti na sebe zbog grešaka u ovom poenu, to je perfekcionista...

20:45

4:2 - BREJK!

Sada je Đoković sasvim blizu polufinala. Podigao je nivo igre Museti, ali ako se izvuče nakon drugog uzastopnog Novakovog brejka, onda je zaista materijal za TOP10... Ovako, djeluje da je Đoković blizu da završi meč bez naročito mnogo znoja.

20:36

2:2 - BREJK!

Dobro, je vraća se Novak! Uz urlik poslije dugog gema proslavio je poen kojim je "brejknuo" Musetija i tako mu se odmah revanširao za oduzet servis. Značajno je poboljšao igru Italijan i sve je opasniji, gemovi su sve duži, a raduje što su Đokovićevi "žuti minuti" kratko potrajali.

20:27

1:2 - BREJK!

Evo velikog iznenađenja, Novak je izgriješio u ovom gemu kao nijednom od početka meča, a nova energija koju je Italijan dobio poslije upisivanja - donijela mu je brejk. U posljednjem poenu, možda i najdužem do sada, Museti je strpljivo čekao nervozan forhend srpskog asa i dočekao je da lopticu pošalje u mrežu.

20:22

1:1 - Upisao se Italijan!

Novak je "bez po muke" dobio prvi gem na svoj servis, a potom je želio da odmah dotuče rivala. Htio je po svaku cijenu brejk, ali nije uspio da dođe do njega. Italijan je na kraju dočekao Đokovićevu grešku, za jedno "oleee" na tribinama, pošto je konačno uspio da se upiše na semafor.

20:07

GOTOV SET - 6:0!

Novak Đoković je "razvalio" mladog Lorenca Musetija u prvom setu koji je dobio bez izgubljenog gema. Čak tri puta je oduzimao servis Italijanu koji nije vjerovao šta ga je snašlo večeras u Parizu. Nije ni da igra toliko loše i da mnogo griješi, nego je jednostavno Nole previše dobar.

Čak je i publika stala na kratko na Musetijevu stranu kako se ne bi ekspresno vratili kući, pošto je "Nole ekspres" slavio u prvom setu za 25 minuta.

Izvor: Profimedia/LoIc Baratoux/LABEL IMAGE

20:01

4:0 - BREJK!

Novak Đoković se za sada igra sa Italijanom, poslije 17 minuta vodi 4:0 i ima dva brejka viška. Ovo je više nego dobar rezultat za srpskog tenisera pošto Museti ne može da pronađe lijek za Noletovu igru.

19:56

3:0 - Tako je!

Đoković bez ikakvih problema na startu meča, nadamo se da će nastaviti u istom ritmu ka polufinalu Pariza.

Izvor: Profimedia

19:53

2:0 - BREJK!

Novak Đoković je bez veće muke dobio prvi gem na svoj servis, a onda odmah izazvao mladog Italijana. Dvaput je došao do brejk šanse - i drugu iskoristio. Čim se Museti namučio sa prvim servisom, Đoković je bio na oprezu i došao do velikog kapitala na startu meča... Nije moglo bolje!

19:41

Teniseri izlaze na teren!

Novak Đoković je dobio velike aplauze publike u Bersiju, kao i Lorenco Museti, a nakon zagrijavanja koje će trajati oko pet minuta čeka nas sjajan meč...

18:01

Iznenađenje

Najbolji teniser svijeta Karlos Alkaraz povukao se sa mastersa u Parizu i to samo četiri poena prije poraza. Morao je da odustane zbog povrede koja će zabrinuti sve njegove navijače pred završni masters u Torinu. Holger Rune se plasirao u polufinale, a tamo ga čeka Ože-Alijasim.

Izvor: Profimedia

17:44

Šta dalje?

Pobednik meča Novak Đoković - Lorenco Museti plasiraće se u polufinale Pariza, a tamo ga čeka najvjerovatnije grčki as Stefanos Cicipas, pod uslovom da savlada Tomija Pola.

17:43

Ko je Museti?

Museti je mladi teniser iz Italije koji će tek u martu proslaviti 21. rođendan, a ovo mu je treći meč protiv Novaka Đokovića. U prethodna dva duela Srbin je slavio, odnosno u prvom duelu na Rolan Garosu - Italijan je predao u trećem setu nakon što je Nole napravio veliki preokret.

Interesantno je da je nakon tog meča Đoković pomogao Musetiju i "pozajmio" mu njegov avion kako bi se na vrijeme vratio u Italiju i tamo odradio završni ispit u srednjoj školi.

17:39

Dobro došli u MONDO live!

Srpski teniser Novak Đoković sastaje se sa Lorencom Musetije u četvrtfinalu mastersa u Parizu, a susret neće početi pijre 19.30. Ostanite uz MONDO, pratićemo susret iz minuta u minut.

Izvor: Profimedia

UKRATKO

  • Novak Đoković - Lorenco Museti 2:0 (6:0, 6:3)
  • Pobjednik će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Cicipasa i Pola.
  • U drugom polufinalu sastaju se Ože-Alijasim i Rune.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije