• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htjela da se "odrekne" Hrvatske, zvala je i Srbija: Ćerka poznatog fudbalera smislila novi plan! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Hrvatska teniserka Mariana Dražić je bila u centru pažnje medija u regionu.

 Mariana Dražić umjesto singla igraće dubl Izvor: Instagram/marianadrazic

Atraktivna hrvatska teniserkaMariana Dražić (27) bila je u centru pažnje regionalnih medija prije nekoliko godina kada je odlučila da se ne takmiči više pod zastavom Hrvatske, čak se spominjalo da bi ubuduće mogla da predstavlja Srbiju, BiH, Izrael i Makedoniju, međutim na kraju se predomislila. Ono oko čega se predomislila je njena teniska karijera, pošto sebe više ne vidi u singlu i planira da se više oproba u dublu.

Dražić planira potpuni zaokret u karijeri i nada se da će ubuduće uspjeti da dođe do mjesta čak i na grend slemu, a sebi je postavila cilj da uđe među 50 najboljih teniserki u parovima.

Takođe, Mariana je aktivna i na humanitarnom polju pošto je jedna od ambasadorki programa Ujedinjenih nacija, i toj organizaciji je čak 2020. godine dodijeljena Nobelova nagrada, a ova atraktivna teniserka ne staje samo tu. Ima široko polje interesovanja, pa tako studira marketing, a govori tečno engleski, njemački i španski.

Htela to ili ne, ali najviše je bila u žiži javnosti kada je pobjesnila na selektorku reprezentacije Hrvatske koja je nije pozvala u Fed kup tim. Tada je planirala da promijeni državljanstvo.

"Povod je za moje nezadovoljstvo već skoro dvogodišnje ignorisanje selektorke Ive Majoli i nekih ljudi iz HTS-a. Takođe, neodgovaranje na moje pitanje zbog čega je baš povedena igračica bez renkinga i zašto za mene nema mjesta s obzirom na to da sam do sada nastupala u svim kategorijama po generacijama. Prošlogodišnji su uspjesi pet titula i deset finala te je malo žalosno da me se na ovakav način tjeraju da mijenjam državu", rekla je Mariana, inače kćerka legendarnog igrača splitskog Hajduka iz osamdesetih Darka Dražića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC