• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIjela porodica gledala Đokovića! Razbio Rusa u Torinu, a sa Stefanom trenira - "On obožava tenis!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković u drugom kolu finalnog masters turnira u Torinu lagano dobio Andreja Rubljova.

 Đoković pobijedio Rubljova u Torinu, izjava nakon meča Izvor: Fonet/Antonio Calanni/AP

Novak Đoković je u meču grupne faze završnog ATP turnira u Torinu rutinski savladao Rusa Andreja Rubljova (6:4, 6:1). Rubljov je pri kraju prvog seta pogubio živce i već tad se naslućivao dalji tok duela, a drugi set nije donio mnogo drame na terenu. Na kraju meča u izjavi za medije Đoković se osvrnuo na današnju pobjedu i igru u duelu protiv odličnog ruskog tenisera.

"Igrao sam jako, jako dobro, ovo mi je bio jedan od najboljih mečeva ove godine. Uspio sam da nađem najbolji stav, najbolju igru i nakon prvog seta u kom smo igrali duge poene uspio sam da ostanem u meču. U drugom setu sam bio bolji, njegova energija je pala i to sam iskoristio. Ovo je na kraju bio sjajan meč", istakao je Đoković.

Meču je prisustvovala cjelokupna Đokovićeva porodica, pa tako i nasljednici Stefan i Tara. Svakako motivacije nije falilo, što je Novak i pokazao u duelu koji je trajao malo više od sat vremena.

"Ja zapravo mislim da je ovo prvi meč na koji sam vodio ženu, sina i ćerku, a da sam igrao duže od sat vremena. Sjajno je imati ih ovdje, to je nevjerovatna motivacija imati ih pored sebe. Da mogu da budem tu sa njima, da treniram sa Stefanom koji obožava tenis, sve to je sjajno", dodao je Novak.

Teniser koji zauzima osmo mjesto na ATP listi osvrnuo se i na predstojeći meč protiv Danila Medvedeva, Novak je već prošao u polufinale koje je na programu u nedjelju. "Drago mi je da sam prošao, da mi to smanjuje pritisak, ali postoji pritisak da pobijedim na svakom meču. Neću se opustiti u posljednjem meču, imaću pravi stav, imali smo nas dvojica sjajne duele i sada jedva čekam meč. Odlično igram, dobro udaram lopticu i to će biti sjajan meč", zaključio je Đoković izjavu za medije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC