• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meksikanka polugola došla na mjerenje, protivnica zbunjeno gledala! Na vagi pokazala sve atribute i "kupila" navijače!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Meksikanka Salem Urbina krenula je stazom koju su utabale brojne djevojke iz borilačkih sportova, spojila je sport i provokativan izgled.

 Salem Urbina polugola na mjerenju Izvor: Instagram/sulemurbina/printscreen

Sve veći broj djevojaka iz borilačkih sportova odlučuje da na kontroverzan način privuče pažnju. Tako su nekadašnje MMA zvijezde Pejdž Vanzant i Rejčel Ostovič poznate na sajtovima za odrasle, bokserka Ebani Bridžis grudima privlači mnogo pažnje, a Taj Emeri je odlučila da se raskomoti samo nekoliko sekundi nakon što je prebila protivnicu. Njihovim koracima kao da je krenula Meksikanka Salem Urbina (32).

Ona se nedavno u Njujorku borila protiv Indeje Smit i izgubila odlukom sudija, ali je taj meč iskoristila da se ispromoviše. Meksikanka se na mjerenju pred borbu pojavila gotovo potpuno gola, samo u minijaturnom bikiniju neobičnog oblika. To je, čini se na prvi pogled, šokiralo i njenu protivnicu koja je sa nekoliko metara udaljenosti posmatrala kako Salem staje na vagu. Pogledajte kako ona izgleda inače:

Iako je uobičajena praksa da sportisti obučeni dođu do vage, pa se tamo raskomote i samo u opremi koju će nositi tokom meča odrade mjerenje, Salem je to izvela drugačije. Ona se skinula iza pozornice, pa polugola izašla na scenu, što je izazvalo euforiju među navijačima. Ipak, djevojka koja je postala miljenica publike nije uspjela da stigne do još jedne pobjede u karijeri. Sada ima skor 13-3, uz jedan neriješen meč u karijeri.

Pogledajte scenu sa mjerenja:

Možda će vas zanimati

Tagovi

MMA

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC