• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA TI JA ODGOVORIM ZA NOVAKA... Čuveni trener pobjesnio zbog direktora "Najkija"

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković nikada nije sarađivao sa kompanijom "Najki" pri kojoj su bili Rafael Nadal i Rodžer Federer.

 Patrik Muratoglu o Najku i Đokoviću Izvor: Profimedia

Bivši direktor kompanije "Najki" Majk Nakađima nedavno je rekao da je napravljena velika greška što nije nastavljena saradnja sa Rodžerom Federerom, koga od 2018. godine sponzoriše "Uniqlo", dok je stigao da potkači i najboljeg tenisera svih vremena. Interesantno je da Novak Đoković, kao višestruki dobitnik nagrade za sportistu godine, nikada nije bio ni blizu "Najkija" i Nakađima je objasnio da je to zato što je oko njega uvijek bio "crni oblak" za koji je sam odgovoran.

"Đoković je pogodio sutkinju na US Openu i bio diskvalifikovan... Dešava se, ali zašto se to uvijek dešava Novaku? Ili čitava kontroverza oko vakcine protiv korona virusa. Ja kao brend moram da mislim da li želim nekoga ko uvijek donosi neku kontroverzu sa sobom - ili ću se odlučiti za sportistu koji je potpuno čist", kazao je Majk Nakađima i potom natjerao i druge da se uključe u ovu polemiku.

Teniski trener Patrik Muratoglu, koji je najduže sarađivao sa Serenom Vilijams, i koji često staje u odbranu Novaka Đokovića, oglasio se na Tviteru i replicirao direktoru "Najkija" zbog ovih riječi.

"Da odgovorim ovdje Nakađimi o Najkiju i Novaku... Složili se ili ne, voljeli ili ne Novaka Đokovića, lično sam za to pravo ljudsko biće sa svim svojim kvalitetima, vjerovanjima i manama umjesto za lažnu perfekciju koja se potencira. Insistiranje na savršenstvu je je poricanje nas kao ljudi", napisao je Muratoglu i time je vjerovatno mislio i na brojne sportiste koje je američka kompanija sponzorisala, a u javnosti su bili "hladni".

Podsjetimo, Novak Đoković trenutno sarađuje sa "Lakostom", a iako se tokom pandemije pričalo da su ga svi sponzori napustili, to se nije pokazalo kao tačno.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC