• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković - Grikspor uživo prenos
 Đoković - Grikspor uživo prenos

Novak pokazao kako igra najbolji teniser svih vremena: Đokovićevi porazi su rjeđi od kiše u pustinji!

Novak Đoković se mučio u prvom, pa pregazio rivala u drugom kolu Dubaija.

 Đoković - Grikspor uživo prenos Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković završio je posao u drugom kolu Dubaija za tek nešto malo više od 70 minuta tenisa, a čak je i kiša pokušala da ga prekine u pustinji. Nije bilo dovoljno, srpski teniser je prikazao impresivnu partiju protiv Talona Grikspora i holandskom teniseru prepustio samo pet gemova - 6:2, 6:3.

Bio je srpski teniser toliko dobar danas da je u prvoj izjavi nakon meča istakao kako je i sebe iznenadio. Istina, na kraju susreta došlo je do malog opuštanja, ali sve što je uradio prije toga bilo je dovoljno da se ne odrazi na rezultat. Holandski teniser nije imao pravu šansu da se vrati u meč i ovaj okršaj bio je jednosmjerna ulica od samog početka.

Nadamo se da će tako biti i sutra, kada je na programu četvrtfinalni meč Novaka Đokovića. Najbolji srpski sportista, najveći teniser svih vremena i prvi nosilac turnira u Dubaiju večeras će saznati protiv koga igra.

17:50

Izjava Novaka Đokovića!

"Sjajno veče za mene, juče sam se dosta mučio, ali sam večeras od samog početka bio oštar. Bio sam kvalitetniji igrač nego sinoć. Posljednji gemovi nisu bili baš sjajni. Zadovoljan sam igrom i onim što sam uradio na terenu, sve ide u dobrom pravcu. Mnogo sam bliže svom najboljem nivou nego što sam bio juče. Nisam očekivao da ću biti ovoliko dobar. Svaki dan je nova prilika da napredujem i drago mi je što se to desilo. Igrali smo samo jednom do sada, on ima veoma snažne udarce i trudi se da diktira tempo njima. On je jedan od onih koji su najviše napredovali na turu, ali ja se ne bojim", rekao je Đoković.

17:45

Protivnik u četvrtfinalu!

Novak je već među osmoricom najboljih tenisera u Dubaiju, a za sada još ne zna ko će mu biti rival sutra. Ruski teniser Pavel Kotov koji je prošao kroz kvalifikacije i Poljak Hubert Hurkač kasnije u toku dana odlučiće ko je prepreka najboljem svih vremena na putu do polufinala.

17:41

KRAJ MEČA - 6:2, 6:3!

Kakva je ovo partija Novaka Đokovića bila! Najbolji srpski sportista oduvao je Talona Grikspora u drugom kolu Dubaija i pokazao zašto u ovom trenutku niko ne bi volio da mu bude protivnik na teniskom terenu. Pogledajte jedan od najboljih poena na meču:

17:39

Drama...

Talon Grikspor je zaigrao malo bolje, možda se i Novak Đoković malo opustio i još se igra u Dubaiju. Rezultat je 5:3 u drugom setu, a Novak servira za pobjedu i prolaz u četvrtfinale.

17:36

BREJK - 5:2!

Ovo nismo očekivali! Kada je djelovalo da je meč gotov, Grikspor je stigao do brejka. Dva uzastopna gema za Holanđanina i sada će servirati da dodatno smanji zaostatak u drugom setu, a možda i napravi dramu na meču protiv Novaka Đokovića.

17:23

KAKAV GEM - 4:0!

Četvrti gem drugo seta potrajao je 36 poena, čak 14 puta smo vidjeli djus, a Novak Đoković je iskoristio šestu brejk loptu i stigao do ogromne prednosti u finišu susreta.

17:04

Poigravanje Novakovo!

Nema apsolutno nikakvih šansi holandski teniser Talon Grikspor. Novak Đoković igra veoma kvalitetan tenisu u Dubaiju i nakon osvojenog prvog seta (6:2) ima brejk prednosti i u drugom - 2:0!

16:55

KRAJ PRVOG SETA - 6:2!

Rutinski, reklo bi se! Veoma kvalitetna igra Novaka Đokovića i za tek nešto malo više od pola sata srpski teniser osvaja prvi set na meču koji se igra u okviru drugog kola.

16:45

Po gem svakome - 4:2!

Siguran je Novak Đoković kada servira i ne trudi se previše da još jednom oduzme servis Holanđaninu. Dva gema dele srpskog tenisera od osvajanja prvog seta.

16:39

Upisuje se i Grikspor!

Nakon tri gema na konto Novaka Đokovića, stiže i Talon Grikspor da se upiše na semafor. Ipak, i dalje ima brejk zaostatka.

16:28

KIŠA!

I to može da se desi u Dubaiju. Nakon što je Novak Đoković furiozno osvojio prva dva gema u meču, čini se da će morati malo da sačeka sa završavanjem posla. U Dubaiju je počela kiša, ali se nadamo da u gradu koji je okružen pustinjom ona neće predugo trajati i da ćemo uskoro opet vidjeti srpskog tenisera u akciji.

16:23

Đoković - GRIKSPOR 1:0!

Počelo je duplom servis greškom, ali kada je najbolji na planeti pronašao svoj ritam, sve je došlo na svoje. Prvi gem je arhiviran, Novak Đoković ima prednost.

16:20

POČINJEMO!

Novak Đoković prvi servira na ovom meču.

16:00

Ko je protivnik?

Holandski teniser Talon Grikspor biće današnji rival Novaka Đokovića, a njih dvojica su u dosadašnjem dijelu karijere odigrali samo jedan meč. Novak je bio uspješniji na US openu 2021. godine, kada je Talon osvojio samo sedam gemova.

Inače, Grikspor je u karijeri osvojio jednu ATP titulu i trenutno zauzima 39. mjesto na listi, što mu je i najbolji plasman u karijeri.

15:45

Žvaka?!

Novak Đoković je imao malu pomoć tokom meča prvog kola, ali na kraju susreta nije želio da kaže o čemu se tačno radilo. "Posebna jedna žvaka. Ne mogu da odam tajnu", rekao je Novak Đoković nakon trijumfa.

15:30

Prvo kolo!

Novak Đoković je u prvom kolu, nakon velike borbe, savladao češkog tenisera Tomaša Mahača. Dečko daleko poznatije teniserke Katerine Sinjakove pružio je sjajan otpor i meč odveo u tri seta. Ovako izgleda Katerina:

15:15

Đoković ostaje prvi!

Iako je turnir u Dubaiju tek počeo, znamo da će Novak Đoković biti najbolji teniser svijeta i u narednoj nedjelji. Mladi Španac Karlos Alkaraz odlučio je da se povuče sa turnira u Akapulku i tako ostane bez šanse da osvoji bodove.

Izvor: Profimedia/SOPA Images/SIPA/

UKRATKO

  • Đoković - Grikspor 6:2, 6:3
  • Novak u četvrtfinalu
  • Ostaje najbolji na svijetu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije