• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak-Djokovic-Hubert-Hurkac-uzivo-prenos
 Novak-Djokovic-Hubert-Hurkac-uzivo-prenos

Đoković u polufinalu Dubaija! Poljak nemoćan protiv Novaka - još dva koraka do šeste titule!

Ne može mu niko ništa, kada god igra Novak Đoković melje svoje rivale! Sada je na svojoj koži to osjetio Hubert Hurkač i preko njega je Srbin stigao u polufinale Dubaija!

 Novak-Djokovic-Hubert-Hurkac-uzivo-prenos Izvor: Profimedia

Novak Đoković je u polufinalu Dubaija! Savladao je nezgodnog Poljaka Huberta Hurkača 6:3, 7:5 i tako je zakazao naredni meč koji će igrati sa boljim iz meća Danila Medvedeva i Borne Ćorića. 

U prvom setu je Novak bio jako dominantan i uspio je da poslije jednog brejka zadrži prednost i povede sa 1:0 (6:3) poslije 35 minuta igre. Ipak u drugom setu je sve bilo mnogo teže pošto je srpski teniser imao posla sa jednim od najboljih servera na ATP turu. 

Hubert Hurkač nije promašivao prvi servis, slao je prave bombe ka najboljem teniseru svih vremena pa je i sam Novak poslije meča priznao da sve do pretposljednjeg gema u meču nije imao nikakvu šansu za brejk u drugom dijelu igre. Ipak pri rezultatu 5:5 u drugom setu uspio je da povede 30:0, potom je Hurkač poslao jednu loptu u mrežu i poslije velike borbe uslijedio je brejk! 

U posljednjem gemu na meču rutinski je Novak odbranio svoju prednost i nakon samo 80 minuta igre uspio je da prođe dalje i zakaže meč koji bi mogao da mu bude najteži u dosadašnjem dijelu turnira.

Poslije njegovog meča slijedi duel Medvedeva i Ćorića i tu ćemo dobiti poslednjeg polufinalistu.   

18:04

7:5 Novak ekspres juri ka tituli! POBEDA!

Novak Đoković je završio posao! Ekspresno je za manje nešto više od 80 minuta završio posao i na kraju je sa 6:3, 7:5 savladao nezgodnog poljskog servera i prošao u polufinale!

18:02

6:5 Divno!

Sjajno! Brejk i šansa da se ovo završi!

Sada je Novak zapretio, poveo je sa 30:15, a onda je napravio veliku grešku i poslao loptu u mrežu! Uspeo je da izjednači Hurkač, a kada je Novak opet poveo napao je Poljak i vratio "đus". 

Posle velike borbe ipak Đoković lomi Poljaka!

Izvor: Profimedia

17:52

5:5 Prvo briga, ali vratio se Novak!

Pripretio je Hurkač! Uzeo je prva dva poena u gemu, ali je onda vinerom i asom Đoković izjednačio. Malo se i publika probudila i sa četiri uzastopna poena je Srbin izjednačio! 

Igraće se ovde bar 12, ali ne i 13 gemova!

17:47

5:4 Bombe Hurkača!

Bum-bum i gotovo! Teško da je više od dva minuta trajao ovaj gem, dobio ga je Poljak nikad brže i sada Novak servira za ostanak u setu!

17:45

4:4 Nema greške!

Rizikuje srpski teniser, napada svim silama, ide agresivno posle servisa na mrežu i to mu se isplatilo! Opet bez izgubljenog poena i posle 25 minuta drugog seta je 4:4. 

Izvor: Profimedia

17:44

4:3 Perfektan Hurkač!

Ovo je najbolji mogući Hurkač! Ovako je igrao kada je 2021. godine osvojio Majami i jednostavno njegovim servisima Novak ne može ništa. Ponovo vodi Poljak!

17:39

3:3 Rutina Novaka!

Izgubio je prvi poen na svoj servis u ovom setu Đoković, ali je onda sve preokrenuo sa dva poena u svoju koristi i fantastičnim servisom koji mu je doneo 40:15. 

Na kraju, lagano! Moglo bi ovde da dođe i do taj-brejka...

Izvor: Profimedia

17:34

3:2 Ne može Novak sada ništa!

Napada Hurkač servis volejima i uspeva mu, pa tako lagano uzima tri poena, a onda i četvrti - ponovo vodi!

17:33

2:2 Bez greške Novak!

Nastavlja se u istom ritmu, Novak pogađa prve servise, a Hurkač ne može ništa i bez izgubljenog poena uzima ovo Đoković. 

17:29

2:1 Mirno...

Mirna prva tri gema drugog seta, bez ikakvih problema su igrači koji su servirali odbranili svoj servis. Novak je tražio jedan čelendž koji mu nije uspeo, a Hurkač je uzeo gem za 2:1. 

Izvor: Profimedia

17:27

1:1 Ne posustaje Novak

Ekspresno se vratio Novak i on je bez ikakvih problema uzeo gem na svoj servis - zakuvava se polako drugi set!

17:25

1:0 Vodi Hurkač!

Hurkač je prvi uzeo servis u drugom setu i odmah je bez izgubljenog poena poveo prvi put na meču! 

17:18

6:3 Novak silni gazi!

Uzeo je prvi set Novak Đoković! Nakon 35 minuta igre 1:0 je za Đokovića i sada je na korak od polufinala Dubaija! Ni u jednoim momentu Hurkač nije delovao kao rival sposoban da napravi problem srpskom teniseru, ali u drugom setu krećemo od nule. 

Izvor: Profimedia

17:15

5:3 Poljak i dalje u igri!

Ekspresno je 196 centimetara visoki Poljak ovo rešio u svoju korist, a nije Novak mnogo ni zapinjao. Sada čekamo da osvoji naredni gem i povede sa 1:0 u setovima. 

17:11

5:2 Na korak od seta!

Ne prepušta ništa slučaju Novak, uzima prva dva poena, a onda loše postavlja telo na mreži i šalje lopticu u mrežu. Nakon toga je odservirao as, a sve je gotovo posle neiznuđene greške Hurkača. 

17:07

4:2 Seva Hurkačev servis!

Hurkač ipak ne odustaje, jakim servisima muči Novaka i nakon servis vinera i asa šeta Srbina po terenu i smanjuje prednost rivala.

Izvor: Profimedia

17:03

4:1 Brani brejk GOAT!

Fantastično napada Novak, konstantno je u ofanzivi i pogađa forhendima uglove terena, ali uspeva Hurkač da dođe do 40:30. Ipak to je bilo najviše što je mogao - Novak brani brejk!

16:59

3:1 BREJK!

Brejk! Velika prednost za Đokovića odmah na startu!

Novak je odmah pripretio, uzeo je dva duža poena, Hurkač je promašio prvi servis i onda napravio neiznuđenu grešku. Imao je tri brejk lopte Novak, a prvu je promašio. Hurkač je uspeo da izgradi poen i da smanji na 40:30, ali na kraju je poslao loptu u aut!

Izvor: Profimedia

16:53 2:1 Novak ne popušta

Forsira Novak Hurkačov bekend i redovno dobija poene tako. Posle vinera još jednom dobija gem sa jednim izgubljenim poenom. 

Izvor: Profimedia

16:49

1:1 Kako servira Poljak!

Igralo se poen za poen, Novaku je čak ispao reket u jednom momentu, a onda smo videli uspeli čelendž Poljaka i nakon servis vinera 1:1. 

16:46

1:0 Idemo!

Novak je kao brzi voz protutnjao pored Hurkača na startu. prepustio je samo jedan poen rivalu i sada vodi sa 1:0. 

Izvor: Profimedia

16:41

Na terenu su!

Novak i Hubert Hurkač se zagrevaju, čekamo da počne ovaj meč!

16:30

Šta Novak žvaće?

Tokom meča prvog kola primećeno je da Novak Đoković radi nešto što do tada nismo imali priliku da vidimo, a najbolji srpski teniser bio je zagonetan nakon meča i nije želeo u potpunosti da otkrije o čemu je tačno reč. Ipak, jasno je da je dalo rezultate, uspeo je da pobedi.

16:20

Novakov cilj - Olimpijske igre!

Upitan za očekivanja u nastavku karijere Novak Đoković je govorio o Parizu i šansi da se 2024. godine okiti medaljom. Do sada ima samo jednu olimpijsku medalju, osvojenu davne 2008. godine u Pekingu.

16:05

Đokovićeva poruka mlađima!

"Ne plašim se", jasno je poručio Novak Đoković nakon pobede u drugom kolu Dubaija i tako stavio do znanja rivalima da će ga teško pobeđivati!

15:50

Dosadašnji dueli!

Novak Đoković i Hubert Hurkač odigrali su do sada četiri susreta i srpski teniser je u svakom od njih bio bolji. Poljak je uspeo da osvoji samo jedan set u dosadašnjim međusobnim mečevima, a nadamo se u Dubaiju neće uspeti da popravi taj učinak.

15:35

Drugi meč u Dubaiju!

Usledio je, ispostaviće se, daleko lakši zadatak za Novaka Đokovića protiv Talona Grikspora. Holandanin je bio potpuno nespreman da poremeti planove najboljeg u istoriji.

15:25

Prvi meč u Dubaiju!

Podsetite se kako je izgledao sudar Novaka Đokovića i Tomaša Mahača u prvoj rundi turnira iz ATP 500 serije.

15:15

Dobar dan!

Najbolji srpski sportista i najbolji teniser u istoriji danas nastavlja učešće na prestižnom turniru u Dubaiju. Nakon teške pobede u prvom kolu protiv Tomaša Mahača iz Češke i rutinskog trijumfa nad Talonom Griksporom u drugom kolu turnira, Đokovića u četvrtfinalu Dubaija čeka peti nosilac Hubert Hurkač, 11. teniser planete. Meč neće početi pre 16 časova, a eventualno pomeranje zavisiće od meča koji je trenutno u toku.

UKRATKO

  • Đoković - Hurkač 6:3, 7:5
  • Sve gotovo za 80 minuta
  • Polufinale - cilj je 6. titula
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije