• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinac podigao pesnicu i viknuo "RUSIJA", AMERIKANCI U ŠOKU: Neviđeni skandal sportiste - on čeka pasoš NOVE države!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Visoko je podigao ruku, uzviknuo "Rusija" i proslavio pobjedu. Zbog toga je u centru pažnje u SAD.

 MMA borac vikao Rusija Izvor: Twitter/nexta_tv/printscreen

Jedan od najkontorverznijih MMA boraca današnjice ponovo je u centru pažnje - Nikita Krilov (31), momak rođen u okolini Donjecka, skandirao je "Rusija, Rusija" nakon pobjede nad Rajanom Spanom. Ovaj incident koji je Krilov napravio u Las Vegasu dodatno dobija na značaju kada se ima u vidu da je on rođen u Ukrajini i da se pod zastavom te zemlje borio na početku karijere.

Zapravo, sve do skoro, dok nije napravio veliki skandal. Krilov je otvoreno na strani Rusije u ratu koji traje već više od godinu dana i nedavno je izjavio da će prvi stati u red za dobijanje pasoša kada Lugansk postane međunarodno priznata država. Na sve to nadovezao se incidentom u Kijevu kada je sa ruskom zastavom dolazio na treninge, zbog čega su se ostali članovi pobunili i izbacili ga iz tima.

Nikita od tada živi u Moskvi, a svoje porijeklo pokazuje nadimkom "Miner" koji je posvećen Donjecku, rudarskom gradu na istoku Ukrajine. Tokom 2022. godine imao je jednu veoma zanimljivu izjavu o državi koju predstavlja. "Pokušavam da dobijem ruski pasoš. Na borbama me predstavljaju kao borca iz Ukrajine jer imam ukrajinski pasoš, ali radije bih da izađem bez zastave nego sa zastavom te zemlje. Imam svoju viziju kako ova zemlja treba da izgleda", rekao je Nikita.

Pogledajte kako se ponašao nakon pobjede u svom 39. MMA meču:

Ruski borac ovako se ponašao jer je nakon njegove pobjede publika počela sa skandira "USA", što mu se uopšte nije svidjelo. Inače, Nikita Krilov je po drugi put pod ugovorom sa UFC-om, nakon što je kratku pauzu pravio tokom 2017. i 2018. godine. Do sada je u profesionalnoj karijeri odradio 39 borbi, od čega je 30 riješio u svoju korist.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC