• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaku ukrala poen, a sudila mu i kada je diskvalifikovan u Njujorku!

Autor Nemanja Stanojčić

Aureli Tort ukrala je poen Novaku Đokoviću na turniru u Monte Karlu, a ona je bila sudija u stolici na meču US opena kada je diskvalifikovan...

 Sudija Aureli Tort ukrala poen Đokoviću u Monte Karlu Izvor: Printscreen/Twiter/Setanta sports

Novak Đoković se muči u osmini finala Monte Karla protiv Lorenca Musetija, dobio je prvi, izgubio drugi set, pa je usledio i prekid zbog kiše. Svemu tome prethodila je žestoka svađa srpskog igrača sa sudijom iz stolice - Aureli Tort. Francuskinja mu je ukrala poen, loptica je bila daleko u autu, Novak je tvrdio da to nije isti trag, ništa mu nije pomoglo. Međutim, njih dvoje se dobro poznaju iz prošlosti.

Francuskinja je bila sudija u stolici na meču US opena kada je Đoković diskvalifikovan! I tada je bila glavna na terenu u duelu protiv Španca Pabla Karenja-Buste, a svi dobro pamte situaciju kada je Novak lopticom pogodio ženu, linijskog sudiju i tada je nastao haos. Ona je pala "kao pokošena", došao je Soren Frimel, supervizor takmičenja i saopštio Srbinu da je izbačen sa turnira.

Podsjećanja radi, Nijemac Frimel je prošle godine izbačen iz tenisa na godinu dana zbog "zloupotrebe moći", jedan od mlađih sudija ga je za to optužio, uslijedila je istraga i donesena je odluka o suspenziji. Tort je od tada dosta napredovala, sudila je na mnogim bitnim mečevima, a sada se u Monte Karlu nije proslavila spornom odlukom.

Ovako je to izgledalo na US openu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC