• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivšeg UFC borca ubio autobus u Brazilu: Vraćao se sa treninga, pa na ulici izgubio život!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Preminuo je prije nego što je stigao do bolnice.

 Bivšeg UFC borca ubio autobus u Brazilu: Vraćao se sa treninga, pa na ulici izgubio život! Izvor: Instagram/felipecabocaoufc/printscreen

Tužna vijest pogodila je svijet borilačkih sportova. Brazilski MMA borac Felipe Kolares izgubio je život u saobraćajnoj nesreći dok se vraćao kući sa treninga, prenose mediji iz te zemlje. Po informacijama iz Brazila, Kolaresa je na ulici udario autobus.

On je hitno prebačen u jednu od bolnica u Rio De Žaneiru, ali brza reakcija nije bila dovoljna da mu se spase život. Felipe je preminuo na putu do bolnice, a iza sebe je ostavio suprugu i sina. Mala i skladna porodica djelovala je veoma srećno. što se može vidjeti i na njegovom Instagram profilu gdje je redovno dijelio fotografije supruge i nasljednika. Ovo je Felipe:

Tokom profesionalne karijere Kolares je imao 12 borbi, uz učinak od osam pobjeda i četiri poraza. Svaki od njegova četiri neuspjeha dogodio se pod okriljem organizacije UFC, najpoznatije promocije u MMA svijetu. On je član UFC-a bio dvije godine i za to vrijeme upisao dvije pobjede, a prije toga se u rodnom Brazilu takmičio u organizaciji "Jungle Fight".

Otkaz u organizaciji UFC nije udaljio Felipea od sporta koji voli. Nastavio je da trenira i da se bori, a povratak sa jutarnjeg treninga u ponedjeljak bio je koban za njega. Izgubio je život na ulicama grada u kojem je živio.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC