• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"DOKLE GOD ON IGRA TENIS, MOJ JE NAJVEĆI PROTIVNIK!" Đoković bez dlake na jeziku, mnogi ovo nisu očekivali!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković otkrio ko mu je najveći rival u karijeri koja traje skoro dvije decenije!

 Novak Đoković rekao da mu je najveći rival Rafael Nadal Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković se priprema za početak turnira u Rimu - u Italiji je već ispratio veliki fudbalski derbi - a najbolji teniser svijeta ima dovoljno vremena i za razgovore sa medijima. U jednom od njih otkrio je koliko poznaje narednog rivala, a pričao je i o svom najvećem rivalu u cijeloj karijeri!

Iako će mnogi na to mjesto staviti Rodžera Federera, a oni koji su fokusirani na trenutna dešavanja Karlosa Alkaraza, Novakov odgovor je negde između. Đoković je još jednom istakao da Rafael Nadal, koji možda neće igrati Rolan Garos ove godine, njegov najveći rival na teniskom terenu!

"Ne mogu da izaberem nikog drugog osim Nadala kao svog najvećeg rivala", rekao je Novak na pitanje i zatim dodao: "Dokle god Nadal igra, dokle god ja igram, Nadal će uvijek biti moj najveći rival. Bez obzira na plasman na listi ili ostalo što se dešava na turnirima, samo zbog istorije našeg rivalstva i svega toga..."

Novak Đoković poštuje momke koji pokušavaju da ga naslijede na svjetskom vrhu - Danil Medvedev mu je dobar prijatelj, Karlos Alkaraz trenutno "najveći problem", ali... Ne mogu njih dvojica u istu kategoriju sa Rafom, protiv kojeg je odigrao 59 mečeva i vodi 30-29!

"Naravno, imam mnogo poštovanja za Alkaraza, ali znate, on je na turu posljednjih nekoliko godina. Ima tu još nekih igrača poput Medvedeva protiv kojih sam odigrao velike mečeve, ali Nadal i ja smo već dugo rivali i sigurno je on ispred ostalih", zaključio je najbolji srpski sportista.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC