• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković zaplakao zbog ubijene djece u "Ribnikaru"! Napisao poruku na kameri, pa se slomio: Ja kao otac... (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je izrazio saučešće porodicama preminulih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

 Novak Đoković poruka na kameri saučešće porodicama ubijene djece Izvor: Sportklub/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu pošto je poslije dva teška seta savladao Tomasa Ečeveriju (7:6, 6:2), a nakon susreta je napisao dirljivu poruku. Razlog je nažalost tužan, krvavi pir u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" od prethodne srede kada je učenik sedmog razreda ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja, dok je tom prilikom ranjeno još sedam osoba (šest učenika i nastavnica).

"Sveti Vasilije Ostroški moli Boga za nas. Osnovna škola Vladislav Ribnikar", napisao je Novak Đoković na TV kameri nakon duela i izmamio aplauze navijača u RImu.

"Nisam počeo dobro, počeo sam sporo, a igrali smo prvi put. Mlad je momak, ima igru za šljaku i na njoj je odrastao. Taj-brejk je presudio, naravno mentalno sam osetio veći nalet i energije i koncentracije, pa sam se opustio i nisam imao tremu. Priveo sam meč kraju i želeo bih svima da kažem da mi je najiskrenije žao što nisam imao prilike da se obraćam javnosti za masakr koji se dogodio u školi Vladislav Ribnikar. Moje najdublje saučešće porodicama. Ja kao otac male djece mogu da zamislim kako se osjećaju roditelji i želim im snagu i ljubav. Pozdrav svim ljudima i srećan dan Svetog Vasilija Ostroškog", rekao je Novak Đoković i potom se sklonio od mikrofona zbog suza.

Podsetimo, Novak Đoković je imao i problema sa stomačnih problema tokom meča sa Ečeverijom, vidjelo se i da je pomalo "zarđao" zbog toga što nije igrao još od Srpska opena, ali se nadamo da je na putu da povrati staru formu. U trećem kolu ga čeka daleko ozbiljniji protivnik i dobar prijatelj - Grigor Dimitrov.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC