• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Rune Rim prenos uživo livestream
 Đoković Rune Rim prenos uživo livestream

Đoković ispao, patio i psovao! Novakov bolan poraz - a ima i veći problem od toga!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković neće odbraniti titulu u glavnom gradu Italije.

 Đoković Rune Rim prenos uživo livestream Izvor: Profimedia
16:45

Holger Rune!

"Velika pobeda za mene, uradio sam to prošle godine u Parizu ali protiv Novaka je svaki meč izazov. On je jedan od najvećih ikada i moram da budem najbolji kada igram protiv njega. Ostajem skroman, naravno. Imam toliko mnogo toga da ostvarim. Ostavljam sve na terenu, veliki sam borac i ponosan sam na svaku pobedu. Ja sam veliki Novakov fan, on je inspiracija i želim mu sve najbolje. Znao sam da može da dođe u bolje raspoloženje i da će tada biti teško za mene da završim meč. U drugom setu sam bio manje hrabar, ali sam posle kiše vratio to", rekao je nakon pobede Novak Đoković.

16:40

Još jedna rasprava!

Novak Đoković se i tokom trećeg seta raspravlja sa svojim timom - pogledajte detaljnije kako je to izgledalo i šta je rekao ka Ivaniševiću i ostalim saradnicima!

16:37

KRAJ MEČA - 2:6, 6:4, 2:6!

Novak Đoković je porazom od Holgera Runea završio učešće na mastersu u Rimu. Mladi danski teniser bio je bolji u četvrtfinalu. 

16:30

Gotovo? Deluje - 2:5!

Novak Đoković je uspeo da osvoji gem na svoj servis i tako ublaži rezultat, ali trenutno ne deluje kao da srpski teniser ima snage da preokrene ovaj meč i savladala Holgera runea. Međutim, ima još da se igra...

16:21

Evo prvog gema - 1:4!

Novak je veoma lako osvojio gem na svoj servis, prvi u ovom delu meča. Ali, sada predstoji mnogo teži deo posla. Potrebno mu je da pravi brejkove u nizu!

16:19

Muke - 0:4!

Novak Đoković ne može da pronađe rešenje, a Holger Rune osvaja gemove u nizu. Već četiri su na njegovom kontu, prva četiri u odlučujućem delu meča.

16:13

SAM!

"Sam ću pronaći rešenja. Celu karijeru sam pronalazim rešenja. Koji ćete mi k****? Šta će mi uopšte vaša pomoć? Nemate mentalnu snagu", rekao je Novak Đoković dok je prilazio klupi, a to je bilo upućeno boksu.

16:12

Brejk - 0:3!

Nakon osvojenog drugog seta, Novak Đoković je ponovo pao u igri. Holger rune je trenutno kao zid, sve vraća u teren i postoji rešenje koje bi sprskom teniseru donelo lake poene, a to stvara i ogromnu nervozu kod najboljeg ikad. Đoković je i nakon trećeg gema trećeg seta bio ljut na ljude u svom timu.

16:08

OPOMENA ZA NOVAKA!

Tokom trećeg gema trećeg seta Lajani je opomenuo Novaka Đokovića za prekoračenje vremena dozvoljenog za servis, ali se čini da je srpski teniser bio u pravu. Lajani je u razmaku od dvadesetak sekundi saopštio rezultat na engleskom i italijanskom, a Novak nije uračunao vreme između te dve objave.

16:03

Blista Rune - 0:2

Đoković je imao šansu da izjednači u drugom gemu trećeg seta, možda je mogao da izvuče i više od gema na servis Runea, ali je Danac uspeo da se odbrani.

15:57

Brejk, pa krik - 0:1!

Holger Rune je napravio brejk u prvom gemu trećeg seta, a zatim urliknuo zbog onoga što je uradio. Novak je mirno podneo gubitak gema, a zatim je na italijanskom ima razgovor sa svojim timom, verovatno Markom Panikijem.

15:51

KRAJ SETA - 6:4!

I eto, najbolji je svih vremena! Nakon pauze koja je potrajala 78 minuta Novak Đoković je osvojio dva poena, napravio još jedan brejk i izjednačio u setovima. Idemo u treći, odlučujući deo ovog meča.

15:48

Nastavljamo!

Nakon jednog sata, sedam minuta i 58 sekundi, meč Đokovića i Runea je nastavljen!

15:43

Igra se od 15:50!

Đoković i Rune su na terenu, počinje zagrevanje i za nekoliko minuta se očekuje nastavak njihovog susreta u četvrtfinalu Rima!

15:25

Kad se nastavlja?

Za sada se još ne zna tačan trenutak u kojem će biti nastavljen susret Novaka Đokovića i Holgera Runea, ali se masters u Rimu oglasio tim povodom. U objavi na zvaničnoj tviter stranici naveli su da se sigurno neće igrati pre 15:40!

15:15

Strašan poen!

Dok čekamo nastavak susreta, da pogledamo jedan od najboljih poena na meču. Osvojio ga je Holger Rune i tako napravio brejk u finišu drugog seta. Ovako je to izgledalo: 

15:00

Novakova rasprava!

Dok se Holger Rune raspravljao sa sudijom, Novak Đoković je podviknuo ka svom boksu! Na meti su bili Goran Ivanišević i ostali članovi delegacije, ali to je scena na kakve smo navikli kada igra najbolji svih vremena. Pogledajte: 

14:55

Rezultat u trenutku prekida!

Novak Đoković - Holger Rune 2:6, 5:4, 30:0

14:48

Ovako se Rune raspravljao!

Danski teniser Holger Rune pokazao je danas određenu dozu bezobrazluka, pošto se tokom drugog seta ozbiljno posvađao sa Lajanijem, glavnim sudijom ovog meča. Snimak je pokazao da je mladi teniser bio u pravu, ali to svakako nije opravdanje za njegovu reakciju koja je iznervirala čak i publiku na tribinama u Rimu.

14:41

PREKID - 5:4!

Glavni sudija Mohamed Lajani izvršio je inspekciju i odlučio da prekine meč zbog kiše koja utiče na bezbednost igrača i kvalitet šljake. Novak je u desetom gemu drugog seta osvojio prva dva poena i bio blizu brejka koji bi mu doneo set.

Obojica igrača napustila se teren, a zaposleni su teren "presvukli" najlonom koji će poslužiti da se podloga ne ošteti. Kako trenutno pada kiša u Rimu čini se da pauza neće biti kratka, ali svakako ćemo sačekati nastavak susreta.

14:38

Vraćen brejk - 5:4!

Novak je propustio šansu da osvoji drugi set četvrtfinalnog meča, pa će Holger Rune imati priliku da odservira za potpuno izjednačenje u ovom delu susreta. Pre nego što se to desi, Novak je obavio razgovor sa svojim timom jer smatra da ne dobija dovoljnu pomoć i savete kako da nadigra Danca.

14:30

Kako je Novak prelomio?

Ovako je Đoković stigao do brejka sredinom drugog seta: 

14:27

HOĆEŠ BITI KAŽNJEN?

"Da li ćeš biti kažnjen za svoje greške? Igrači uvek budu kažnjeni za svoje greške! Zbog vas sudija ja ispadam loš momak", rekao je Holger Rune sudiji u stolici, dok su čekali da se pojavi doktor koji mladom danskom teniseru treba da ukaže pomoć. Primetna je nervoza mladog tenisera, koji se i kod supervizora žali na Mohameda Lajanija!

14:25

Idemo - 5:2!

Novak Đoković osvaja gem na svoj servis i sada je na samo jedan korak od izjednačenja u setovima. Dok se kod njega situacija drastično popravlja, Holger Rune je sada u velikim problemima. Čini se da mladi Danac ima nesporazum sa svojim boksom i sudijom u stolici, već nekoliko minuta gunđa sebi u bradu i očigledno je da je nervozniji nego u ranijoj fazi meča. Uz to, i on je zatražio medicinski tajm-aut!

14:21

BREJK - 4:2!

Evo Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rima. Holger rune se iznervirao zbog rasprave sa Lajanijem, a najbolji svih vremena to iskoristio i ukrao mu gem. Počela je da promiče kiša u Rimu, ali za sada neće biti prekinut meč u koji Novak silno želi da se vrati.

14:14

Nešto protiv bolova... - 3:2!

Novak Đoković je pre nekoliko minuta popio lekove protiv bolova, dva gema je morao da odigra pre nego što su počeli da deluju i u tom periodu je sačuvao svoj servis. Sada će "pejnkileri" početi da rade svoj posao, a i publika se nada da će to uticati na bolji tenis od strane sprskog asa.

14:05

Izdržao Novak - 2:1!

Uspeo je najbolji teniser svih vremena da "izvuče" gem, ali pored dobrih ima i loših vesti iz Rima. Novak Đoković je zatražio medicinski tajm-aut i tokom pauze će pokušati da umanji bolove. Očigledno zbog problema sa desnim laktom Đoković nije mogao da pruži bolju partiju do sada.

13:58

Ajde sad - 1:0!

Novak Đoković bez većih problema osvaja prvi gem u drugom setu i ostaje nam da se nadamo kako je ovo najava mnogo boljeg seta.

13:52

KRAJ SETA - 2:6!

Veoma loš set Novaka Đokovića, dva izgubljena gema na svoj servis i mnogo problema u svim segmentima igre. Rune ima prednost iako je tokom prvog dela meča veoma loše servirao. Ipak, u centru pažnje nakon prvih osam gemova je Đoković, čija igra nije na nivou od prethodnih dana. Novak je odigrao najslabiji set u ovoj godini, a možda i u nekoliko prethodnih!

13:47

Odoleo - 2:5!

Bio je Novak Đoković veoma blizu da ubedljivo izgubi prvi set, ali je spasao set loptu na svoj servis i zatim osvojio gem. Ima još da se igra u ovom delu meča, ali sada Rune servira za prednost.

13:38

Problemi, problemi - 1:4!

Dva brejka prednosti za Holgera Runea, nakon što je Novak još jednom izgubio gem na svoj servis. Danski teniser danas igra sasvim pristojno, ali je evidentno da Đoković nije na nivou na koji nas je navikao. Moguće da je razlog hladnoća, jer je u Rimu trenutno tek oko 15 stepeni, a Novakovom laktu ne prija da igra u takvim uslovima.

13:27

Bolje je - 1:2!

Deluje da su uvodna dva gema bila dovoljna Novaku da se zagreje i pronađe svoj ritam. Treći gem ovog meča, a drugi u kojem je servirao, osvojio je bez izgubljenog poena.

13:25

Prednost Danca... - 0:2!

Imao je šansu Novak Đoković da se izjednači sa Runeom već na početku prvog seta, ali je Holger spasao dve brejk-lopte i materijalizovao brejk koji je napravio u prvom gemu meča.

13:17

BREJK - 0:1!

Sada već po oprobanom receptu, Novak Đoković sporije ulazi u meč! Ponovo je srpski teniser prvi servirao i kao u tdrugom i trećem kolu izgubio je gem na svoj servis. Danski teniser Holger Rune odmah dolazi do prednosti.

13:10

Napad na Novaka!

Najbolji teniser svih vremena je i sinoć nakon pobede nad Norijem iskoristio priliku da gleda dobar fudbal, pa je otputovao u Milano i na San Siru gledao kako Inter izbacuje njegove favorite, fudbalere Milana, iz polufinala Lige šampiona. Na tom meču sedeo je pored Andrej Ševčenka zbog čega Ukrajinac trpi kritike fudbalera koji je svojevremeno optuživan da je nacista!

13:00

Spreman!

Ovako se Novak priprema za izlazak na teren:

12:45

Međusobni dueli!

Novak Đoković (35) i Holger Rune (20) pripadaju različitim generacijama, pa nije ni čudo što su u dosadašnjem delu karijera odigrali samo dva međusobna meča. Novak je pobedio prvi, na US openu 2021. godine, da bi se Rune revanširao krajem prošle godine u finalu mastersa u Parizu.

12:30

Novakov veliki intervju!

Prethodnih dana pojavljuju se razni delovi intervjua koji je Novak Đoković dao italijanskim medijima, a u njemu je pričao o gotovo svim delovima svog života. Tako smo mogli da saznamo detalje odnosa koji ima sa Rafaelom Nadalom, povratku na Kosovo i Metohiju gde želi da krsti decu, NATO bombardovanju tokom kojeg je otac Srđan tražio da spasi živote braći...

12:15

Skandal protiv Norija!

U meču osmine finala mastersa u Rimu Novak Đoković je savladao britanskog tenisera Kamerona Norija, koji se tokom meča ponašao veoma neprikladno. Britanac je u jednom trenutku smečovao pravo u rivala iako je bilo jasno da se Đoković okrenuo od mreže i da se pomirio sa izgubljenim poenom. Takvo ponašanje, kao i medicinski tajm-aut pred poslednji gem, izazvali su revolt kod Đokovića, pa čak i publike u Rimu!

Takvo ponašanje opravdao je Ben Rotenberg, dok je Đoković iskoristio priliku da na terenu ne pravi scene i bude iznad situacije. Zato je na konferenciji bilo burno! Prvo je Novak progovorio o svemu što se desilo, a zatim i objasnio šta mu je najviše zasmetalo.

12:00

Novakov put!

Ovako je izgledao put Novaka Đokovića do završnice mastersa u Rimu:

  • 1. kolo - slobodan
  • 2. kolo - Tomas Martin Ečeveri, 2:0
  • 3. kolo - Grigor Dimitrov, 2:1
  • 4. kolo - Kameron Nori, 2:0
11:45

Dobar dan!

Najbolji teniser svih vremena danas nastavlja pohod na još jednu titulu u Rimu. Protivnik Novaka Đokovića u četvrtfinalu mastersa je danski teniser Holger Rune, a meč se igra od 13:00. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

UKRATKO

  • Đoković - Rune 2:6, 6:4, 2:6
  • Novak ispao
  • Neće odbraniti titulu
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije