• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniski klub Mladost dobio novo rukovodstvo: "Da postanemo još jači i pružimo najbolje uslove za naše članove!"

Autor Dragan Šutvić

Banjalučki teniski klub dobio je ovog četvrtka novu upravu.

 teniski klub mladost dobio novu upravu Izvor: MONDO

Teniski klub Mladost održao je ovog četvrtka u Banjaluci sjednicu Skupštine, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo kluba.

Tako su se u novom Upravnom odboru našli Staniša Sladojević, Zdravko Predragović i Dražen Vipotnik, dok su u Nadzornom odboru Duško Lepir, Zoran Bašić i Ljubica Savić.

Za direktora kluba imenovan je Staniša Sladojević, poslove sportskog direktora obavljaće Ognjen Đurđević, dok je sekretar kluba Lana Popović.

"Novoizabrani kadar kluba je sastavljen od stručnih i posvećenih ljudi, sa bogatim iskustvom u teniskom svijetu. Vjerujemo da će njihova stručnost i liderstvo doprinijeti daljem rastu i razvoju Teniskog kluba Mladost.

U narednom periodu, klub planira nastaviti sa unapređenjem infrastrukture, organizovanjem turnira i edukativnih programa za sve uzraste. Naš cilj je da postanemo još jači i da pružimo najbolje uslove za naše članove, kao i da budemo značajan dio lokalne i nacionalne teniske zajednice", istaknuto je u saopštenju kluba.

Podsjetimo, na sjednici Skupštine Grada Banjaluka, održanoj krajem marta, donesena je odluka da se teniski tereni u parku "Mladen Stojanović", koje je od 1986. godine održavao TK Mladost, na period od dvije godine ustupe na upravljanje Teniskom savezu Republike Srpske.

Kao razlog za donošenje ove odluke istaklo se da se tereni ustupaju u cilju "razvoja i unapređenja sporta i fizičke kulture u Banjaluci" i zbog "potrebe adaptacije i rekonstrukcije postojećih teniskih terena u parku koji će poslužiti za organizovanje ATP turnira Srpska open", koji je u Banjaluci održan od 16. do 23. aprila.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC