• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije dobro! Novak igra povrijeđen na Rolan Garosu: Nakon meča sve priznao: Ne mogu ni da nabrojim sve povrede koje imam!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se mučio sa butinom u meču trećeg kola Rolan Garosa protiv Alehandra Davidoviča Fokine, a sada je otkrio da imam mnogo problema.

 Novak Đoković povrijeđen igra na Rolan Garosu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je na kraju savladao Alehandra Davidoviča Fokinu u trećem kolu Rolan Garosa 7:6, 7:6, 6:2, nakon tri sata i 36 minuta igre! Vidjeli smo da je i na kraju drugog seta tražio medicinski tajm-aut, a to je zabrinulo njegove navijače.

Kao i obično, publika mu nije vjerovala da je povrijeđen, a on je na konferenciji za medije poslije meča otkrio da ga muče brojne povrede! Srećom, nijedna nije ozbilnije prirode...

"Nemamo vremena da nabrajam sve male povrede koje imam. Nastavio sam da igram, to su stvari koje morate da prihvatite kao profesionalni teniser. Nekada vam treba pomoć fizioterpeuta, nekad pilule, nekada pomoć anđela i Boga. Realnost za mene je da tijelo odgovara na drugi način nego prije nekoliko godina, moram da prihvatim to i da se prilagodim", rekao je Novak. 

Ponovo su ga pitali za magnet koji nosi na grudima, na šta je šaljivo dobacio da "hoće da bude Ajronmen tenisa", a iako je pobijedio u tri seta, imao je dosta zamjerki na svoj nastup.  

"Znam da mogu da igram bolje, tim me stalno podsjeća da gledam naprijed, da budem optimističan. U većem dijelu meča sam se mučio i preživljavao, posebno u prvom setu, bio sam malaksao, nisam bio dobro fizički. Servirao je za drugi set, izvukao sam se iz ponora. Vidjeli ste da su dva seta trajala tri seta. Nisam mislio da će biti ovoliko iscrpljujuće", rekao je Novak. 

Sada će odmoriti jedan dan, a onda ga u nedjelju čeka duel sa boljim iz meča Huana Pabla Variljasa iz Perua i favorizovanog Poljaka Huberta Hurkača. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC