• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 đoković tompson vimbldon drugo kolo uživo prenos livestream
 đoković tompson vimbldon drugo kolo uživo prenos livestream

BESPLATNA TENISKA LEKCIJA NAJBOLJEG TENISERA SVIH VREMENA: Protiv ovakvog Novaka niko ne može da igra!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković završio je posao baš kako je trebalo - brzo i efikasno.

 đoković tompson vimbldon drugo kolo uživo prenos livestream Izvor: Profimedia/Hutchinson/UK Sports Pics/SIPA

Novak Đoković je čekao da se dva meča ženskog singla završe na Centralnom terenu kako bi on kročio na najveću svjetsku pozornicu, a zatim rešio da se tamo ne zadržava mnogo. Ne želi u ranoj fazi turnira da igra mnogo tenisa, pa je Australijanca Džordana Tompsona "počistio" u tri seta i uz samo dva napravljena brejka - 6:3, 7:6, 7:5!

Bilo je uzbudljivo, kvalitetno i izuzetno zanimljivo, ali i rutinski! Mora se to istaći već na samom početku, Tompson nije djelovao kao teniser koji će danas ugroziti Đokovića, koji je od početka držao sve pod kontrolom. U prvom setu je brejk napravio tačno na vrijeme, u drugom pokazao ko najbolje u istoriji igra taj-brejkove, a u trećem iskoristio jedini trenutak nepažnje iskusnog Tompsona.

Bilo je to dovoljno za plasman u naredno kolo, koje će igrati u petak. Na tom meču će Đoković biti apsolutni favorit, iako se još ne zna ko mu je rival. Argentinac Ečeveri i Švajcarac Vavrinka pomjereni su za sutra, pa ćemo tek tada saznati koji od njih dvojice ide da odmjeri snage sa čovjekom kojeg mnogo poštuju. Ečeveri dane u profesionalnom tenisu računa u odnosu na to koliko je daleko od Đokovića na listi, a Vavrinka ističe da je Novak najbolji ikad, iako je i njegov zemljak Federer u konkurenciji. Dobro, možda više nije, ali njegovi navijači to ne priznaju.

20:36

KRAJ MEČA - 3:0!

Novak Đoković je u trećem kolu VImbldona, jer je u drugoj rundi savladao Džordana Tompsona 6:3, 7:6, 7:5! Naredni protivnik biće mu Ečeveri ili Vavrinka, a oni će ipak sutra odigrati meč.

20:32

Još jedna šansa... - 6:5!

Novak Đoković nije uspeo da napravi brejk u 10. gemu trećeg seta, pa će priliku za to imati dva gema kasnije. Ukoliko mu pođe za rukom, najbolji tensier svih vremena će se plasirati u treće kolo Vimbldona.

20:24

Gem do pobede - 5:4!

Novak Đoković će u narednom gemu pokušati da stigne do pobede! Serviraće Džordan Tompson i zadatak neće biti lak, jer je srpski teniser u dosadašnjem toku meča samo jednom oduzeo servis rivalu.

20:12

Još samo dva gema - 4:3!

Novak Đoković se nalazi na dva koraka od pobede!

Izvor: Profimedia

20:06

Novak rutinira - 3:2!

Dva seta su osvojena, ide se i ka trećem, a Novak Đoković dosta lako osvaja gemove na svoj servis. Za sada sve ide po planu.

20:00

Sigurno na početku - 2:1!

Novak Đoković je servisima otvorio treći deo meča, a za sada mu dobro ide. Nakon prva tri gema nismo videli brejk.

19:45

KRAJ DRUGOG SETA - 7:6!

Idemo Novače, još samo jedan set do trećeg kola Vimbldona.

Izvor: FoNet/AP/Kin Cheung

19:44

Tok taj-brejka!

Ovako je izgledao dodatni deo drugog seta:

  • 0:1 - Tompson osvaja poen na svoj servis
  • 1:1 - Đoković osvaja poen na svoj servis
  • 2:1 - Đoković osvaja poen na svoj servis
  • 3:1 - Đoković osvaja poen na Tompsonov servis
  • 3:2 - Tompson osvaja poen na svoj servis
  • 4:2 - Đoković osvaja poen na svoj servis
  • 5:2 - Đoković osvaja poen na svoj servis
  • 5:3 - Tompson osvaja poen na svoj servis
  • 5:4 - Tompson osvaja poen na svoj servis
  • 6:4 - Đoković osvaja poen na svoj servis
  • 7:4 - Đoković osvaja poen na svoj servis
19:37

Taj-brejk - 6:6!

Gledamo dodatni deo drugog seta! Prvi servira Tompson.

19:34

Za taj-brejk - 5:6!

Videli smo 11 odigranih gemova bez brejka, a ako se i naredni u kojem će servirati Novak Đoković završi na isti način, gledaćemo taj-brejk. Još samo malo do tog dela igre, čini se...

19:23

Sve smo bliži taj-brejku - 4:5!

Džordan Tompson u ovom gemu nije imao problema da sačuva svoje servise, pa će Novak imati samo još jednu priliku da mu otme gem i tako završi drugi set pre taj-brejka. Pitanje je da li će to uspeti, ali već znamo da Đoković obožava taj dodatni deo seta.

Izvor: FoNet/AP/Kin Cheung

19:13

Odoleva... - 3:4!

Ponovo je Novak Đoković ozbiljno pretio i bio veoma blizu brejka protiv Tompsona, ali je Džordan uspeo da sačuva prednost. U drugom setu za sada nismo videli brejk.

19:04

Brani se Tompson - 2:3!

Imao je Novak Đoković brejk loptu u petom gemu drugog seta, ali nije uspeo da je realizuje, pa Australijanac ponovo vodi u drugom setu.

18:53

Opet bez brejka - 1:2!

Početak drugog seta isti kao je kao prvog, ali ovog puta je Džordan Tompson prvi servirao. Teniser iz Australije ima prednost na početku drugog seta, ali će Đoković imati priliku da izjednači svojim servisima.

18:45

Novakov učinak!

Kada novak Đoković osvoji prvi set na Vimbldonu, on pobedi taj meč - u istoriji se to desilo 73 puta!

18:41

GEM, SET - 6:3!

Prvi deo posla je završen, ostaju još dva i Novak Đoković je u trećem kolu Vimbldona. U ovako "nategnutom" rasporedu veoma je bitno da to bude što pre, kako odlaganja zbog kiše na ostalim terenima ne bi poremetila ritam srpskog tenisa.

18:35

BREJK - 5:2!

U ključnom delu prvog seta Novak Đoković pravi brejk - iskoristio je malo slabiji servis gem Džordana Tompsona, pokazao momku iz Australije zašto je najbolji i zatim stigao na korak od osvajanja prvog seta. 

18:26

Lagano - 3:2!

Za sada bez većih uzbuđenja, Đoković čuva svoje servise i njima stiče prednost, ali Tompson uspeva da odgovori baš kako želi - jakim servisima. 

Izvor: FoNet/AP/Kin Cheung

18:21

Bez brejka - 2:1!

Novak Đoković je osvojioprvi i treći gem ovog meča, Džordan Tompson je bio uspešan u gemu tokom kojeg je on servirao, pa se situacija na startu nije zakomplikovala. Za tenisera iz Australije važi da odlično igra na travi, što je u dosadašnjem toku susreta i pokazao.

18:09

Počinjemo!

Uživajte u još jednom izdanju najboljeg tenisera svih vremena i rekordera po broju grend slem titula - Novaka Đokovića!

18:01

Novak je na terenu!

Kao što je i najavljeno, Đoković i Tompson su tačno u 18:00 izašli na teren, a nakon kraćeg zagrevanja njih dvojica će početi meč drugog kola. Najbolji srpski sportista je dobio priliku da bira i izabrao da servira u prvom gemu.

17:45

PROGRAM!

Meč Novaka Đokovića i Džordana Tompsona zakazan je kao treći na Centralnom terenu, a po očekivanjima su prva dva susreta završena munjevitom brzinom:

  • Kasatkina - Buraž 2:0 (6:0, 6:2)
  • Švjontek - Soribes Tormo 2:0 (6:2, 6:0)
17:40

Prvo kolo turnira!

Novak Đoković je pohod na osmi Vimbldon i 24. grend slem započeo okršajem sa malo poznatim teniserom iz Argentine, Pedrom Kačinom. Posao je završen u tri seta - 6:3, 6:3, 7:6, a meč se odužio jer je i prvog dana turnira padala jaka kiša u Londonu.

17:30

Dobar dan!

I pored ogromnih problema koje organizatori Vimbldona imaju sa kišom u Londonu, Novak Đoković će na teren! Meč srpskgo tenisera u drugom kolu zakazan je na Centralnom terenu, koji ima krov, pa odigravanje neće biti dovedeno u pitanje. Znamo da će Novak Đoković oko 18:00 početi meč protiv Džordana Tompsona.

UKRATKO

  • Đoković - Tompson 1:0 (6:3, 7:6, 3:2)
  • Drugo kolo
  • Igraju pod krovom
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije