• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENZACIJA NA "BANJALUKA OPENU"! Drugi nosilac i "dželat" Novaka Đokovića ispao u prvom kolu - osvojio samo TRI GEMA!

Autor Dragan Šutvić

Marko Čekinato, koji je 2018. godine u četvrtfinalu Rolan Garosa savladao Novaka Đokovića, završio je nastup na banjalučkom čelendžeru već u prvom kolu.

 marko čekinato ispao u prvom kolu banjaluka opena 2023 Izvor: tsrs

Čelendžer "Banjaluka open" je već u prvom kolu ostao bez drugog nosioca!

Italijan Marko Čekinato, koji je na šljaci 2018. godine na Rolan Garosu savladao Novaka Đokovića, stigao je u grad na Vrbasu kao jedan od favorita za osvajanje trofeja i 100 ATP bodova.

Ipak, švedski teniser rumunskog porijekla Dragoš Nikole Madaraš, koji je 87 mjesta slabije plasiran od Italijana (nalazi se na 197. mjestu, op.a.), pokazao se kao nepremostiva prepreka:

MADARAŠ – ČEKINATO 2:0 (6:2, 6:1)

Bivši 16. reket planete veoma loše je počeo meč protiv Šveđanina rumunskog porijekla, izgubivši prva četiri gema, nakon čega je Madaraš rutinski priveo prvi set kraju, iskoristivši prvu set-loptu.

U drugom setu, i jedan i drugi teniser su svoj prvi servis-gem riješili sa nulom, nakon čega je Šveđanin osvojio narednih pet gemova, tri puta oduzeo servis Italijanu te iskoristivši drugu meč-loptu plasirao se u narednu rundu, gdje će ukrstiti koplja sa boljim iz duela u kojem se sastaju kvalifikant Marko Topo (Njemačka) i Žofri Blankano (Francuska).

"Sigurno je jedno, da je jako lijepo ovdje u Banjaluci jer sam već ranije dolazio na ATP turnire. Dobro poznajem grad, teniski centar je divan. Nažalost danas nije išlo nisam se osjećao dobro na terenu i zaista mi je jako žao zbog toga. Želio bih se zahvaliti direktoru turnira i osoblju koji su mi pružili priliku da dođem i igram u Banjaluci. Nadam se da ću se vratiti sljedeće godine jači nego ranije, još jednom hvala svima i vidimo se ponovo", rekao je Čekinato nakon eliminacije u Banjaluci.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC