• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak poslije dugo vremena opet imitirao kolege i oduševio (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako je Novak Đoković imitirao kolege uoči US Opena.

 Novak poslije dugo vremena opet imitirao kolege Izvor: Twitter/@usopen/Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković zaigraće na US Openu poslije pune dvije godine, a dok čeka epilog "tajnog žreba" - odlično se zabavlja. Đoković je u srijedu odradio prvi trening uoči posljednjeg grend slema sezone i privukao je veliku pažnju navijača koji su u dugačkim kolonama čekali ispred stadiona samo kako bi vidjeli srpskog tenisera, a Nole se potrudio da to ne bude običan trening.

Ne samo da je potpisivao autograme, dijelio poklone i fotografisao se sa navijačima, nego je našao i način kako da ih zabavi, pošto je imitirao svoje kolege. Znao je to Đoković da radi na početku karijere i posebno je to iritiraloRodžera Federera i Rafaela Nadala, pa je morao da prestane, dok ga je sada nešto navelo da se "vrati tom zanatu".

Pogledajte snimak koji je nasmijao navijače, a neće vam biti teško da pogodite koga je Novak imitirao. Redom su to bili čuvena teniserka Marija Šarapova, potom "bijesni" Džon Mekinro, njegov trener Goran Ivanišević i nekadašnji neprijatelj Nik Kirjos.


"Niko mi nije rekao da prestanem sa imitacijama. Sjećam se u Monte Karlu je bio šou tenisera i jedne godine imitirao sam Britni Spirs. Bilo je zabavno, sjećam se da sam imao teksas šorts... Sjećam se da je mama bila šokirana i od tada sam prestao. Ali, često se zabavljam i radim ih, samo daleko od kamera", kazao je Novak Đoković u jednom intervjuu prije nekoliko godina od kada ga i nismo vidjeli da imitira kolege.

Podsjetimo, US Open počinje 28. avgusta i traje do 10. septembra, a Novak Đoković učestvuje poslije dvije godine i napada svoj četvrti trofej u Njujorku, ukupno 24. grend slem u karijeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC