• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi ćute, a lijepa Rejčel prva rekla: Bravo, Đokoviću! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski teniser Novak Đoković dobio je priznanje za to što je pomogao da se promijeni tenis.

 Teniska influenserka podržala Novaka Đokovića Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/instagram/printscreen/rstuhlmann

Srpski teniser Novak Đoković godinama se borio protiv "bahatosti" čitave ATP organizacije, želio je da obezbedi više novca za tenisere koji nisu u vrhu i ne mogu da žive od ovog sporta, a nakon što je osnovao svoj sindikat (PTPA) - konačno je uspio da "istjera" ono što je zamislio. Uveden je "minimalac" u iznosu između 75 i 300 hiljada dolara i to je sjajna vijest za sve slabije rangirane tenisere koji će imati neku vrstu sigurnosti u budućnosti.

Program zvani "Bejzlajn" podrazumijeva da će teniseri koji uđu u najboljih 250 dobijati novac i kada ne igraju podržali su sada mahom svi, a oglasila se i najpoznatija "teniska influenserka" Rejčel Šuman koja je već dugo bila uz Novaka i njegovu PTPA organizaciju, dok zna i od koga je sve poteklo.

"Profesionalni golf je natjerao profesionalni tenis da razmatra i napravi važne promjene. Biće ovo nekoliko zaniljivih godina u tenisu. Srećna sam što ovo vidim... Žao mi je samo što nije propisani minimum od 500 hiljada dolara, ali ovo je samo početak", istakla je Šuman koja je takođe na svoj način popularizovala tenis, prije svega na Instagramu gdje je prati više od 300 hiljada ljudi.

Takođe, Rejčel je podržala i PTPA organizaciju tako što je podijelila fotografiju sa njihovim logom, dodavši da teniseri i teniserke preko sindikata Novaka Đokovića konačno mogu da kažu šta zaista misle.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC