• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da je ovo Novak uradio, svi bi ga "razapeli"! Alkaraz posrtao, pa mu dodali pilule... I svi ćute! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Karlos Alkaraz se plasirao u osminu finala US opena poslije pobjede nad Denom Evansom, a interesantno je da je imao i problema u drugom setu kada mu je njegov tim dodao bočicu sa nepoznatim pilulama.

 Karlos Alkaraz pio pilule tokom US opena Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković stalno je pod "rafalnom paljbom" medija zbog sitnica koje se konstantno preuveličavaju, tako da smo vidjeli da se digla velika bura zbog "pločice" koju je nosio na grudima, energetskih pića koje koristi u toku meča, pa i lijekova za glavobolju koje mu dostavlja njegov tim. Naravno, traži se mana, pokušava da se "dokaže da vara", ali kada neko drugi koristi ova najnormalnija sredstva - čini se da se to potpuno ignoriše!

Tako će svima "opet promaći" kao i u Sinsinatiju da je Karlos Alkaraz ponovo imao asistenciju svog tima zbog nekih tegoba koje je osjećao tokom meča protiv Dana Evansa u četvrtom kolu US opena. Sve se desilo nakon lošeg početka Alkaraza u drugom setu kada je poslao signal svom timu, a oni su mu poslali nekakve pilule...

Dječak koji skuplja loptice sačekao je bočicu sa pilulama koje je potom proslijedio Karlosu Alkarazu, a potom ih je španski teniser i popio, bez ikakve konsultacije sa doktorom. Najvjerovatnije je da su u pitanju pilule za glavobolju ili možda vitamini, ali znamo da ne vladaju isti aršini za sve i da bi Đokovića "već razvlačili" po društvenim mrežama zbog stvari koju je vidio čitav svijet, a opet je nekima sumnjiva iz čudnih poriva.

Alkaraz je inače loše počeo taj set i pilule je popio kada je od 0:2 napravio preokret na 3:2, tako da je dobio set i poveo 2:0. U trećem je imao probleme i Britanac je smanjio rezultat, ali ne više od toga pošto je Karlitos na kraju slavio 3:1 u setovima i tako se plasirao u osminu finala gdje ga čeka Arnaldi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC