• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, imaš 36 godina, a on 20! Đokovića napali zbog "spuštanja slušalice", a svi ćute na provokacije!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je pod "paljbom novinara" jer je odlučio da uzvrati Benu Šeltonu i njegovoj publici na provokacije.

 Đokovića napali zbog proslave - spuštanja slušalice Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković pobedio je ubjedljivo američkog predstavnika Bena Šeltona (3:0) i plasirao se u finale US Opena, a potom je znao i kako da proslavi. Zbog nepristojne publike koja je burno slavila njegove greške, kao i zbog Šeltona koji se vrlo energično radovao svakom poenu kao da je za titulu, Novak Đoković je na kraju "spustio slušalicu" svom protivniku, imitirajući tako njegovu uobičajenu proslavu.

Zbog toga se podigla velika bura, pa je Đoković morao da objašnjava svoj potez, pitali su novinari i Šeltona za reakciju, pa nije veliko iznenađenje što se nekoliko sati poslije meča i dalje priča samo o tome. Iako se radi o vrlo simpatičnom potezu koji je jasno reakcija na ponašanje Šeltona i njegovih navijača, mnogi su u tome vidjeli problem.

Tako je poznati novinar Kristofer Kleri, koji inače godinama piše za Njujork Tajms, među prvima napisao: "Da li je ovo zaista bilo neophodno?". Priključio mu se i brazilski novinar Gašpar Ribeiro Lanka, osnivač poznatog magazina "Reket" koji je često bio protiv Đokovića, pa je njegova reakcija izazvala još veći bijes Novakovih navijača: "Po mom mišljenju, potpuno nepotrebna proslava 36-godišnjeg Novaka Đokovića nakon što je pobijedio 20-godišnjeg Bena Šeltona. Igrao je svoj najveći meč karijere pred domaćom publikom i nijednog trenutka nije izrazio nepoštovanje prema njemu".

Navijači su mu objasnili da se ružno ponašao čitave večeri, kao i da je "podgrijavao" svoje navijače da slave i greške Đokovića, međutim nije mu to promijenilo mišljenje o potezu srpskog tenisera. Nije to naravno ni prvi ni posljednji put da postane zlikovac u očima javnosti zbog banalne stvari, ali je već do sada navikao.

Podsjetimo, Novak Đoković će u finalu US Opena igrati u nedelju od 22 časa protiv Danila Medvedeva koji je iznenadio mnoge pobijedivši favorizovanog Karlosa Alkaraza.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC